DLD College в Лондон отпуска стипендии до 40% от таксата за обучение за български ученици

Участвайте в конкурса чрез безплатна регистрация и научете повече за DLD College на предстоящата онлайн презентация на 26 януари! DLD College London е основан през 1931 г. и към днешна дата е един от най-реномираните международни колежи във Великобритания, известен с високите академични резултати на своите ученици. През 2015 г. DLD College открива своя чисто нов и модерен кампус в Лондон. Сградата на колежа и общежитието към него представляват архитектурен феномен от 15 етажa, разположен в сърцето на столицата срещу  британския парламент!


 

DLD College London предлага на учениците на възраст между 14 и 19 години широк спектър от програми - GCSE, A-Level, BTEC, Foundation и др. Училището има за цел да мотивира учениците за знания и умения, които да им гарантират успех в най-добрите британски университети. За качеството на обучение свидетелстват резултатите от финалните A-levels изпити – 85% от учениците са показали резултат между A*- C, а 13% - A*. Голяма част от тях са приети в университетите от Russell Group. 

  

2020 година е изключително успешна за DLD College London – учебното заведение печели две престижни национални отличия за „най-добро частно“ и „най-добро пансионно училище“ във Великобритания (Brewin Dolphin Special Judges’ Award for Independent School of the Year 2020 and Independent Boarding School of the Year 2020).

За да се явите на конкурса за стипендии на DLD College London е необходимо да направите предварителна безплатна регистрация във формата по-долу. На посочените контакти за обратна връзка ще получите допълнителни насоки за условията на участие.  

А на 26 януари от 18:30 ч.  ще се проведе онлайн презентация с представител на DLD College, на която ще научите още любопитни факти за предимствата на обучение в колежа. След края на информационната сесия, ще имате възможност да се свържете с учебното заведение и да зададете лично въпросите, които ви интересуват!

За да се включите в онлайн презентацията е необходимо да направите предварителна регистрация, като попълните формата по-долу. Регистрацията е безплатна.

Консултантите на „Скай Лайнс“ ще Ви съдействат във всеки процес. Ако са възникнали въпроси, не се колебайте да ни потърсите на тел. (+359) 878 924945 / 0878794949.

Моля, пишете на латиница. Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Име и Фамилия на родител*
Емейл*
Телефон/ GSM*
Име и фамилия на кандидата*
Дата и година на раждане на кандидата?*
В кой клас е в момента?
Настоящо училище:
Желаете ли да получавате информация от boardingschools.bg? *
   
Политика лични данни*
 
Възраст*
   
Ако нямате навършени 14 години, моля, задължително въвеждайте данните на родител/ настойник
Известяване*
 

 

Често задавани въпроси

Как да избера къде да уча?
Каква е минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение в чужбина? В повечето пансионни училища минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение е навършени 11 години.
Каква е минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение в чужбина?
Пансионно обучеие в чужбина може да се започне от 6 годишна възраст.
Как да намеря повече информация за програмите?
В повечето пансионни училища минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение е навършени 11 години.
Има ли изисквания спрямо нивото, на което се владее съответния чужд език?
Някои бординг училища предлагат подготвителни програми с цел повишаване на езиковото ниво на кандидата. Нивото на владеене на чужд език се проверява от специално изготвен за това тест от самото училище. Изискване за повечето бординг училища е нивото да е над средното.
При кандидатстване в пансионно училище полага ли се приемен изпит?
В общия случай пансионните училища изискват да проведат интервю с кандидата, което е по Skype или на живо. Държат на полагането на изпит по съответния чужд език и изпит и по предмет, който най-често е по математика.
Къде се провеждат приемните изпити за кандидатстване?
Тези изпити се провеждат в офисите на агенция „Скай Лайнс“.
Какво влиза в таксите за пансионните училища и на каква сума възлизат те?
Най-често в таксите са включени обучението и настаняването на младежа, извънкласните дейности и екскурзиите. Те са строго индивидуални за всяко конкретно училище.
Кога започва учебната година в университета и на колко срока е разделена?
Най-често учебната година стартира началото на септември. Тя е разделена на три срока.

Искате повече информация?

Попълнете формата и ние ще се свържем с вас за повече информация

Изпрати запитване

Ако нямате навършени 14 години, моля, задължително въвеждайте данните на родител/ настойник
Възраст*
   
Име*
Фамилия*
Град
Телефон*
Имейл*
Съобщение
Политика лични данни*  
add users