CATS Colleges със стипендии до 50 %

Стипендии до 50% за CATS Collages

CATS Colleges - едни от най-реномираните международни колежи за средно образование в САЩ и Великобритания, обявяват конкурс за стипендии, предназначен за талантливи ученици на възраст 14-17 години.

Стипендиите покриват до 50% от учебната такса за програмите, предлагани в 4-те колежа на CATS Colleges - Cambridge, Canterbury, London и  Boston.

За да спечелят стипендия до 50% е необходимо учениците да положат два изпита в офиса на Скай Лайнс – по английски език и по математика.

колежи катс стипендии

От основаването си през 1952 г. CATS Colleges са едни от най-иновативните и успешни международни учебни заведения за езиково и академично обучение.

Колежите предлагат широк спектър от образователни програми: GCSE, Pre A-Level, A-Level, International Baccalaureate, Foundation Course, Academic English и High School Diploma ( Cats Academy Boston).

CATS London се слави като единственото училище в Европа със собствена бизнес лаборатория Bloomberg, в която са разположени 14 терминала от софтуерни системи и екрани, на които учениците могат да следят най-актуалните новини от финансовия свят и да оперират с тях.

Разположено в академичното сърце на Великобритания, CATS Cambridge е едно от най-добрите училища за инженерство и роботика на Острова. Възпитаниците на колежа се класират за прием във водещи университети като Cambridge, London School of Economics, Imperial College, St. Andrew’s и Edinburgh.

CATS Canterbury е отличен като един от най-добрите колежи в страната и е посещаван годишно от около 160 университета, включително Oxford, Cambridge, LSE и Imperial.

В своя кампус, разположен на над 20 хил. кв. акра площ, CATS Academy Boston предлага на своите възпитаници многообразна културна и академична среда. Тук ученици от над 30 държави имат възможност да избират сред широк спектър от предмети, съобразени с личните им интереси и планове за развитие. В свободното си време, те могат да практикуват и различни креативни и спортни активности, сред които театрално изкуство, уроци по рисуване, футбол, волейбол, хандбал и др.

Cats Academy Boston разполага със собствена хокейна академия, в която елитни професионални треньори подготвят учениците за влизането им в престижни професионални и университетски отбори, сред които и такива от Бръшляновата лига.

Освен със спортна академия, CATS Boston се гордее и със своята академията по изкуства (Creative Arts High School), в която се обучават ученици с интереси в сферите мода, дизайн, аниманиция, музикално и театрално изкуство и др.  Голяма част от тях продължават образованието си в едни от най-високо класираните американски университети с програми за обучение в областта на изкуствата.

Всички колежи CATS предлагат настаняване на своите ученици.

***

Кандидатстването  за стипендия в Cats Colleges е напълно безплатно, а консултантите на „Скай Лайнс“ ще Ви съдействат в цялостния процес на подготовка.

За повече информация и участие в конкурса за стипендии, попълнете формата за регистрация, която следва:

Моля, пишете на латиница. Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Име и фамилия на кандидата*
Възраст*
   
Ако нямате навършени 14 години, моля, задължително въвеждайте данните на родител/ настойник
Имейл*
Телефон/ GSM*
Име и Фамилия на родител
Дата и година на раждане на кандидата?*
Политика лични данни*  
Известяване  

Често задавани въпроси

Как да избера къде да уча?
Каква е минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение в чужбина? В повечето пансионни училища минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение е навършени 11 години.
Каква е минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение в чужбина?
Пансионно обучеие в чужбина може да се започне от 6 годишна възраст.
Как да намеря повече информация за програмите?
В повечето пансионни училища минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение е навършени 11 години.
Има ли изисквания спрямо нивото, на което се владее съответния чужд език?
Някои бординг училища предлагат подготвителни програми с цел повишаване на езиковото ниво на кандидата. Нивото на владеене на чужд език се проверява от специално изготвен за това тест от самото училище. Изискване за повечето бординг училища е нивото да е над средното.
При кандидатстване в пансионно училище полага ли се приемен изпит?
В общия случай пансионните училища изискват да проведат интервю с кандидата, което е по Skype или на живо. Държат на полагането на изпит по съответния чужд език и изпит и по предмет, който най-често е по математика.
Къде се провеждат приемните изпити за кандидатстване?
Тези изпити се провеждат в офисите на агенция „Скай Лайнс“.
Какво влиза в таксите за пансионните училища и на каква сума възлизат те?
Най-често в таксите са включени обучението и настаняването на младежа, извънкласните дейности и екскурзиите. Те са строго индивидуални за всяко конкретно училище.
Кога започва учебната година в университета и на колко срока е разделена?
Най-често учебната година стартира началото на септември. Тя е разделена на три срока.

Искате повече информация?

Попълнете формата и ние ще се свържем с вас за повече информация

Изпрати запитване

Ако нямате навършени 14 години, моля, задължително въвеждайте данните на родител/ настойник
Възраст*
   
Име*
Фамилия*
Град
Телефон*
Имейл*
Съобщение
Политика лични данни*  
add users