На 8 и 9 юни 2019 година, едно от най-реномираните международни училища за средно образование във Великобритания, ще проведе конкурс за стипендии в офиса на агенция Скай Лайнс. Участието е безплатно и само след предварителна регистрация.

Видове стипендии:

- 2 стипендии за 50%* отстъпка от таксата за обучение за учениците кандидатстваши за двугодишна GCSE програма (14+ години), едногодишна GCSE програма (15+ години) и A-level и International Baccalaureate програми (16+ години)

- 2 стипендии за 40%* отстъпка от таксата за обучение за учениците кандидатстваши за двугодишна GCSE програма (14+ години), едногодишна GCSE програма (15+ години) и A-level и International Baccalaureate програми (16+ години)

- 2 стипендии за 30%* отстъпка от таксата за обучение за учениците кандидатстваши за двугодишна GCSE програма (14+ години), едногодишна GCSE програма (15+ години) и A-level и International Baccalaureate програми (16+ години)

- 2 стипендии за 20%* отстъпка от таксата за обучение за учениците кандидатстваши за двугодишна GCSE програма (14+ години), едногодишна GCSE програма (15+ години) и A-level и International Baccalaureate програми (16+ години)

*Изискванията за всички стипендии са отличен успех и успешно полагане на изпити по английски език и математика.

Регистрация

От основаването си през 1952г. Cats colleges (Cambridge, Canterbury, London)  са едни от най-иновативните и успешни учебни заведения за езиково и академично обучение. Възпитаниците на колежите получават места във водещите университети Cambridge University, Oxford University, London School of Economics, Imperial College, St. Andrew’s и Edinburgh., в специалности като Political Sciences, Experimental Psychology, Natural Sciences, Modern Languages and Veterinary Medicine.

За да се явите на конкурса за стипендии е необходимо да направите предварителна регистрация, като попълните формата по-долу. Регистрацията е безплатна.

Консултантите на „Скай Лайнс“ ще Ви съдействат във всеки процес. Ако са възникнали въпроси, не се колебайте да ни потърсите на тел. (+359) 878 924945.

Моля, пишете на латиница. Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Име и Фамилия на родител*
Емейл*
Телефон/ GSM*
Име и фамилия на кандидата*
Дата и година на раждане на кандидата?*
В кой клас е в момента?
Настоящо училище:
Предпочитан час за полагане на изпит за стипендии *
   
Желаете ли да получавате информация от boardingschools.bg? *
   
Политика лични данни*  
Възраст*
   
Ако нямате навършени 14 години, моля, задължително въвеждайте данните на родител/ настойник
Известяване*