Международно пансионатно училище в Брюксел с прием за българските ученици

 

Търсите училище в Брюксел? Желаете да намерите най-доброто училище и настаняване за своето дете в столицата на Европейския съюз? Ако отговорът е „да“, ние от агенция за образование в чужбина Скай Лайнс имаме нещо наум! А именно...

St. John’s International School! В училището се обучават ученици от над 50 страни от целия свят, а от тази година отваря врати и за българските ученици! И не само това! Един от българските кандидати ще има възможност да спечели стипендия в размер на 20% от таксата си за обучение!

Разположено в град Ватерло, само на 20 км на юг от Брюксел, St. John’s International School предлага образователни програми на деца от ранна до 19-годишна възраст. Децата се настаняват в общежития на територията на училището и разполагат с достъп до студио за балет и танци, театрална зала, арт ателие, малки музикални студиа за самостоятелно практикуване, спортно игрище, два физкултурни салона, фитнес салон, тенис кортове и алеи за лека атлетика.

Училището се ползва с репутация на едно от най-добрите международни училища в Европа, а повече от 90% от възпитаниците му завършват с отлична IB диплома, и продължават образованието си в едни от най-добрите университети по света.

Регистрирай се тук

Ние от Скай Лайнс, като официален и единствен представител на училището в България, сме готови да отговорим на всички ваши въпроси свързани с учебното заведение. Готови сме да ви съдействаме със:

·         запознаване с основните изисквания за кандидатстване и прием

·         подготовка на необходимите документи и тяхното изпращане

·         кандидатстване за стипендия

·         комуникация с учебното заведение

·         записване в училището след успешен прием

Не се колебайте и се свържете с нас чрез контактната форма по-долу или изпратете своето запитване на info@skylines-bg.com.

Регистрация

Моля, пишете на латиница. Полетата отбелязани със *, са задължителни.