Lyceum Alpinum Zuoz

Зуоз, Швейцария

Възраст на учениците:
12-18 год.

Годишна такса:
CHF 72 100 - CHF 82 500

Образователни програми:
International Baccalaureate, Swiss Matura, German Abitur
Запитване

Местоположение

Международният лицей Alpinum Zuoz е с прекрасно местоположение - швейцарските Алпи, в близост до известния ски курорт Сент Мориц. Базата на училището и спортните площадки към него заемат обширен терен с прелестен изглед към живописното алпийско селце Зуоз.

За училището

Философията на Alpinum Zuoz се основава едновременно на традицията и новаторството. Учениците се възпитават в справедливост, дисциплина, отговорност, космополитност и обучение през целия живот. Към момента 40% от възпитаниците са от Швейцария, 35% - от Германия и 25% - от различни страни на света.

Настаняване

Децата се настаняват в комфортни модерни общежития. По-малките момчета и момичета са в двойни или тройни стаи, а по-големите – в единични стаи.

Спорт и развлечения

Спортовете в Alpinum Zuoz са крикет, футбол, тенис, голф, хокей на лед, Итън Файвс, физкултура, а през зимата – ски и сноуборд. Избираемите предмети варират от актьорско майсторство, хор, бенд и визуални изкуства до участия в еко проекти, разменни програми с други училища и културни мероприятия.

Изисквания за прием

Изисква се информация за академични постижения, семейно положение и препоръки от предподаватели. Ученикът полага изпит и преминава интервю.

 

Име*
Фамилия*
Град
Телефон*
Имейл*
Съобщение
Политика лични данни*  
Възраст*
   
 Help
Ако нямате навършени 14 години, моля, задължително въвеждайте данните на родител/ настойник