Новини

CATS Colleges - иновативните международни училища

CATS Colleges - иновативните международни училища

От основаването си през 1952г. CATS Colleges (Cambridge, Canterbury, London)  са едни от най-иновативните и успешни международни учебни заведения за езиково и академично обучение във Великобритания.

 

  • CATS London се слави като единственото училище в Европа с бизнес лаборатория Bloomberg. Предназначен е за учениците, които желаят да кандидатстват в едни от най-добрите висши учебни заведения по бизнес като LSE, UCL и Warwick.
  • CATS Cambridge е едно от най-добрите училища в Англия за инженерство и роботика, спечелило национално състезание по роботика.
  • CATS Canterbury е носител на награда за един от най-добрите колежи в страната и е посещаван годишно от около 160 университета, включително Oxford, Cambridge, LSE и Imperial.

 

В CATS Colleges учениците се възползват от:

·       Голямо разнообразие от академични програми: IGCSE, IB programme, A Level, University Foundation, Academic English и Academic summer school.

 

·       Отличната репутация на колежите, както и отлични резултати на изпитите: CATS Colleges са едни от най-добрите международни училища във Великобритания по преподаване по програмите IB и A level, като 1 на 3-ма ученици завършващи по програмата IB получават 38 точки, а над 65% от учениците получават оценки A * или A по програмата A level.

 

·       Комбинацията от изключително висококачествено образование и свободата на всеки един ученик да развива както личния си, така и академичен потенциал, дава възможност на възпитаниците да получават места във водещите университети като: Cambridge University, Oxford University, London School of Economics, Imperial College, St. Andrew’s, Edinburgh, University of Kent, University of Bristol, University of Surrey, Royal Holloway, University of London, University of Exeter, Birmingham university и др.

 

·       Стипендии – от 20% до 100% от таксите за обучение и настаняване.

·       Настаняване в модерни и съвременни общежития на пълен пансион.

·       Изключително международна среда на обучение – учениците са представители на 85 националности по света.

·       Съвременно оборудваните класни стаи и използването на най-новите материали, гарантират, че учениците могат да се възползват напълно от своя потенциал.

·       Кандидат-студентите имат възможност за еднократна лична среща с професионалисти по избраната от тях специалност, което им дава старт за изграждането на връзки в съответният професионален бранш.

 

За повече информация и възможностите за кандидатстване се обърнете към официалният представител на колежите в Англия  – агенция Скай Лайнс.

Категории

Поръчай каталог

Каталога съдържа всички училища с които разполагаме

Често задавани въпроси

Как да избера къде да уча?
Каква е минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение в чужбина? В повечето пансионни училища минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение е навършени 11 години.
Каква е минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение в чужбина?
Students who complete the program will earn a Master of Computer Science degree - the exact same Master of Computer Science degree.
Как да намеря повече информация за програмите?
В повечето пансионни училища минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение е навършени 11 години.
Има ли изисквания спрямо нивото, на което се владее съответния чужд език?
Някои бординг училища предлагат подготвителни програми с цел повишаване на езиковото ниво на кандидата. Нивото на владеене на чужд език се проверява от специално изготвен за това тест от самото училище. Изискване за повечето бординг училища е нивото да е над средното.
При кандидатстване в пансионно училище полага ли се приемен изпит?
В общия случай пансионните училища изискват да проведат интервю с кандидата, което е по Skype или на живо. Държат на полагането на изпит по съответния чужд език и изпит и по предмет, който най-често е по математика.
Къде се провеждат приемните изпити за кандидатстване?
Тези изпити се провеждат в офисите на агенция „Скай Лайнс“.
Какво влиза в таксите за пансионните училища и на каква сума възлизат те?
Най-често в таксите са включени обучението и настаняването на младежа, извънкласните дейности и екскурзиите. Те са строго индивидуални за всяко конкретно училище.
Кога започва учебната година в университета и на колко срока е разделена?
Най-често учебната година стартира началото на септември. Тя е разделена на три срока.

Искате повече информация?

Попълнете формата и ние ще се свържем с вас за повече информация

Изпрати запитване

Ако нямате навършени 14 години, моля, задължително въвеждайте данните на родител/ настойник
Възраст*
   
Име*
Фамилия*
Град
Телефон*
Имейл*
Съобщение
Политика лични данни*  

Пишете ни тук

Оставете ни съобщение и ние ще се свържем с Вас.