Новини

Bromsgrove School – пансионни училища в Англия

Bromsgrove School – пансионни училища в Англия

Bromsgrove School – едно впечатляващо пансионни училища в Англия

 

За училището

Блестящо академично представяне, постигнато чрез упорита работа; международни спортни постижения, вдъхновяваща творческа работа; нюх и дисциплина – това най-точно описа английското училище Bromsgrove.

През последните години, основаното през 1553 г. пансионно училище Bromsgrove, се превръща в едно от най-големите и най-добри независими училища за средно образование във Великобритания с 1500 дневни и пансионни ученици на възраст от 7 до 18 години.

училище-в-англия


Освен с впечатляващите си резултати, английското училище Bromsgrove може да се похвали и с едни от най-добрите учебни и спортни съоръжения, които включват танцово студио, фитнес зала, закрит 25-метров отопляем плувен басейн за всички възрастови групи. Спортна зала за няколко милиона паунда предлага на учениците широка гама от дейности включително модерна фитнес зала, две игрища за скуош, шест открити игрища за нетбол и тенис, четири тенис корта и др.

 

Учебна програма

Bromsgrove предлага обучение по следните програми:

-        GCSE

-        A Levels

-        International Baccalaureate (IB)

Предметите, които се преподават са: изкуство, биология, бизнес, химия, класика, дизайн, драма, икономика, английски език, френски език, география, немски език, графика, информационни и комуникационни технологии, латински език, математика и висша математика, музика, физическо възпитание, физика, политика, религиознание , испански език и текстил.

Определени предмети са достъпни само под формата на BTEC или A-Level курс. В IB програмата  се предлагат също и италиански език, екологични системи, китайски език и психология.

За повече информация и възможностите за кандидатстване и стипендии се обърнете към официалният представител на училището  – агенция "Скай Лайнс".

Категории

Поръчай каталог

Каталога съдържа всички училища с които разполагаме

Често задавани въпроси

Как да избера къде да уча?
Каква е минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение в чужбина? В повечето пансионни училища минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение е навършени 11 години.
Каква е минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение в чужбина?
Students who complete the program will earn a Master of Computer Science degree - the exact same Master of Computer Science degree.
Как да намеря повече информация за програмите?
В повечето пансионни училища минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение е навършени 11 години.
Има ли изисквания спрямо нивото, на което се владее съответния чужд език?
Някои бординг училища предлагат подготвителни програми с цел повишаване на езиковото ниво на кандидата. Нивото на владеене на чужд език се проверява от специално изготвен за това тест от самото училище. Изискване за повечето бординг училища е нивото да е над средното.
При кандидатстване в пансионно училище полага ли се приемен изпит?
В общия случай пансионните училища изискват да проведат интервю с кандидата, което е по Skype или на живо. Държат на полагането на изпит по съответния чужд език и изпит и по предмет, който най-често е по математика.
Къде се провеждат приемните изпити за кандидатстване?
Тези изпити се провеждат в офисите на агенция „Скай Лайнс“.
Какво влиза в таксите за пансионните училища и на каква сума възлизат те?
Най-често в таксите са включени обучението и настаняването на младежа, извънкласните дейности и екскурзиите. Те са строго индивидуални за всяко конкретно училище.
Кога започва учебната година в университета и на колко срока е разделена?
Най-често учебната година стартира началото на септември. Тя е разделена на три срока.

Искате повече информация?

Попълнете формата и ние ще се свържем с вас за повече информация

Изпрати запитване

Ако нямате навършени 14 години, моля, задължително въвеждайте данните на родител/ настойник
Възраст*
   
Име*
Фамилия*
Град
Телефон*
Имейл*
Съобщение
Политика лични данни*