Пансионни училища в Дубай

Дубай е едно от 7 емирства на ОАЕ (Обединени арабски емирства). Те са разположени в югозападна Азия, югоизточните части на Арабския полуостров.  Тази богата и атрактивна страна заема площ от 83,600 кв.км. Добай може да се разглежда като най-атрактивната туристическа дестинация в арабския свят, но тя също може да предложи средно образование на световно ниво. 

Освен, че е космополитна и мултикултурна държава, ОАЕ е едно от най-сигурните места в света, за живеене и туризъм и обучение. Ето защо средното образование в Дубай е добър и интересен избор. 

средно образование в Дубай

Агенция "Скай Лайнс" си партнира с едно от водещите британски пансионни училища за средно образование в Дубай - Repton School.

Repton School е първото по рода си пансионно училище в Близкия изток с 450-годишна традиция. Намира се е в Дубай Nad Al Sheba 3-4 и разполага с най-модерни съоръжения.

Средното обрзование в пансионното училище в Дубай, с което си партнираме, предлага обучение по системата за средно образование от Великобритания и International Baccalaureate.

Повече информация за средното образование в Дубай и за международно пансионно училище Repton School, можете да намерите тук: 

 

 

Repton School 

Repton School се води от философията „само най-доброто за всяко дете”, успешно съчетавайки най-новите тенденции в обучението с изпитаната методология на британската образователна система...

Swiss International Scientific School Dubai 

SISD е едно от водещите международни училища в Дубай, като възпитаниците му са представители на 75 държави по света. Учебното заведение е сред водещите училища за качествено обучение в света, което комбинира международната програма IB, подготвяща учениците за университети по целия свят и швейцарското образование...

Често задавани въпроси

Как да избера къде да уча?
Каква е минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение в чужбина? В повечето пансионни училища минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение е навършени 11 години.
Каква е минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение в чужбина?
Пансионно обучеие в чужбина може да се започне от 6 годишна възраст.
Как да намеря повече информация за програмите?
В повечето пансионни училища минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение е навършени 11 години.
Има ли изисквания спрямо нивото, на което се владее съответния чужд език?
Някои бординг училища предлагат подготвителни програми с цел повишаване на езиковото ниво на кандидата. Нивото на владеене на чужд език се проверява от специално изготвен за това тест от самото училище. Изискване за повечето бординг училища е нивото да е над средното.
При кандидатстване в пансионно училище полага ли се приемен изпит?
В общия случай пансионните училища изискват да проведат интервю с кандидата, което е по Skype или на живо. Държат на полагането на изпит по съответния чужд език и изпит и по предмет, който най-често е по математика.
Къде се провеждат приемните изпити за кандидатстване?
Тези изпити се провеждат в офисите на агенция „Скай Лайнс“.
Какво влиза в таксите за пансионните училища и на каква сума възлизат те?
Най-често в таксите са включени обучението и настаняването на младежа, извънкласните дейности и екскурзиите. Те са строго индивидуални за всяко конкретно училище.
Кога започва учебната година в университета и на колко срока е разделена?
Най-често учебната година стартира началото на септември. Тя е разделена на три срока.

Искате повече информация?

Попълнете формата и ние ще се свържем с вас за повече информация

Изпрати запитване

Ако нямате навършени 14 години, моля, задължително въвеждайте данните на родител/ настойник
Възраст*
   
Име*
Фамилия*
Град
Телефон*
Имейл*
Съобщение
Политика лични данни*  
add users