Скай Лайнс

Скай Лайнс” е специализирана агенция за консултации в областта на образованието в чужбина. Нашите програми обхващат езикови курсове, средно образование и висше образование в чужбина. Вече близо 14 години помагаме на българските ученици и студенти да се ориентират в полето на образованието зад граница и да направят възможно най-добрия избор за своето бъдеще.

В областта на пансионното обучение сме в състояние да предложим голямо разнообразие от образователни пакети на международно признати пансионниучилища в седем европейски държави: Австрия, Великобритания, Германия, Гърция, Испания, Франция и Швейцария.

Целта ни е да консултираме клиентите си според индивидуалните им предпочитания, за да изберем най-правилния за тях път на развитие в сферата на науките. В хода на нашите експертни консултации ние индивидуално опознаваме всеки кандидат, който има желание да продължи своето образование в чужбина. Взимайки под внимание академичната история на децата ние се стремим да им предложим най-подходящите учебни заведения, които да отговарят както на техните специфични потребности, възможности и таланти, така и на визията на техните родителите за бъдещото им развитие. Ние подлагаме на експертен анализ персоналния актив на всеки кандидат и предлагаме комплекс от мерки за увеличаване на шансовете за прием.

Услугите ни представляват конкретно съдействие по всякакви въпроси, свързани с обучението: оформяне и изпращане на пакета от документи за прием в избрани учебни заведения; указания и подготовка за полагането на приемните изпити, които могат да се положат и в нашия Скай Лайнс офис; провеждане на опознавателни срещи с представители на учебното заведение; уреждане на формалностите по организацията на пътуването и настаняването и др. През целия период на обучение агенция за образование в чужбина SkyLines поддържа постоянна кореспонденция с учебните заведения, в които се обучават наши клиенти и редовно информираме родителите за успеха и поведението на техните деца.

В качеството ни на образователни консултанти ние сме в непрекъсната връзка с учебните заведения и получаваме редовна информация за актуалните образователни  програми, за състоянието на материално-техническата база, за изменения в цените и условията за прием.

Мрежата от партниращи бординг училища на агенция Скай Лайнс постоянно се обновява и разширява, което е резултат от желанието на нашия екип от специалисти да предложи най-добрите програми за обучение на българския пазар, от гледна точка на качество, цена и предпочитания на кандидатите за обучение в чужбина.

Поръчай каталог

Каталога съдържа всички училища с които разполагаме

Често задавани въпроси

Как да избера къде да уча?
Каква е минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение в чужбина? В повечето пансионни училища минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение е навършени 11 години.
Каква е минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение в чужбина?
Пансионно обучеие в чужбина може да се започне от 6 годишна възраст.
Как да намеря повече информация за програмите?
В повечето пансионни училища минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение е навършени 11 години.
Има ли изисквания спрямо нивото, на което се владее съответния чужд език?
Някои бординг училища предлагат подготвителни програми с цел повишаване на езиковото ниво на кандидата. Нивото на владеене на чужд език се проверява от специално изготвен за това тест от самото училище. Изискване за повечето бординг училища е нивото да е над средното.
При кандидатстване в пансионно училище полага ли се приемен изпит?
В общия случай пансионните училища изискват да проведат интервю с кандидата, което е по Skype или на живо. Държат на полагането на изпит по съответния чужд език и изпит и по предмет, който най-често е по математика.
Къде се провеждат приемните изпити за кандидатстване?
Тези изпити се провеждат в офисите на агенция „Скай Лайнс“.
Какво влиза в таксите за пансионните училища и на каква сума възлизат те?
Най-често в таксите са включени обучението и настаняването на младежа, извънкласните дейности и екскурзиите. Те са строго индивидуални за всяко конкретно училище.
Кога започва учебната година в университета и на колко срока е разделена?
Най-често учебната година стартира началото на септември. Тя е разделена на три срока.

Искате повече информация?

Попълнете формата и ние ще се свържем с вас за повече информация

Изпрати запитване

Ако нямате навършени 14 години, моля, задължително въвеждайте данните на родител/ настойник
Възраст*
   
Име*
Фамилия*
Град
Телефон*
Имейл*
Съобщение
Политика лични данни*  
add users