Full Force Sports Academy

Детайли

Място: Apeldoorn, The Netherlands
Годишна такса € 14.500 - € 45.000
Образователни програми Cambridge IGCSE, AICE and A-level
Възраст на учениците 11 - 25

Местоположение 

 
Апелдорн е един от 10-е най-големи холандски градове, известен като туптящото сърце на Велуве заради автентичните си природни дадености – плаващи пясъци, красиви гори, обширни полета, стада от овце и тихо течащи потоци. Един от акцентите на града е Кралския дворец ‘t Loo - бивша резиденция на кралското семейство, понастоящем музей, с отворени през лятото атрактивни дворцови градини.

 
За училището 

 
През 2015 г. Full Force Sports Group основава FSG-Academy, която подкрепя атлетите във всяка област от тяхното развитие. Орелът е символ на Апелдорн, а The FSG Academy е официалният дом на отбора на The Royal Eagles. Full Force Sports Academy гордо споделя, че всеки техен възпитаник „ще се превърне в орел – кралят на въздуха“. Всички 11 основни програми са адаптирани към учениците спрямо индивидуалните им нужди. Политика на академията е приемането на деца от всички етнически, национални, финансови и други среди до училището. 


Учебни програми

 
Чуждестранните ученици имат възможност да комбинират спорт с няколко различни академични програми. За средно образование могат да избират между добре познатите програми на Кеймбридж и образователните програми на Холандия. За завършилите средно образование се предлагат подготвителни програми за университет. Освен това, Full Force Sports Academy предлага няколко бакалавърски и магистърски програми в сътрудничество с Wittenborg University of Applied Sciences.

 
Настаняване  

 
Кампусът на FSG Academy с училищната сграда е близо до центъра на града. Настаняването е в единична стая или модерен апартамент.


Спорт и извънкласни занимания  


В академията се практикуват  следните спортове: голф, конен спорт, лека атлетика, тенис, баскетбол, волейбол, хокей, бадминтон, плуване и уейкборд. Търси се баланса между тренировки и академични занимания, а в същото време в учениците се възпитават качества за организация на времето. Освен основните спортове, FSG academy организира и допълнителни спортни занимания.


Изисквания за прием


Попълнена апликационна форма, интервю по Скайп с представител на училището, тест по английски език и математика

Често задавани въпроси

Как да избера къде да уча?
Каква е минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение в чужбина? В повечето пансионни училища минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение е навършени 11 години.
Каква е минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение в чужбина?
Пансионно обучеие в чужбина може да се започне от 6 годишна възраст.
Как да намеря повече информация за програмите?
В повечето пансионни училища минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение е навършени 11 години.
Има ли изисквания спрямо нивото, на което се владее съответния чужд език?
Някои бординг училища предлагат подготвителни програми с цел повишаване на езиковото ниво на кандидата. Нивото на владеене на чужд език се проверява от специално изготвен за това тест от самото училище. Изискване за повечето бординг училища е нивото да е над средното.
При кандидатстване в пансионно училище полага ли се приемен изпит?
В общия случай пансионните училища изискват да проведат интервю с кандидата, което е по Skype или на живо. Държат на полагането на изпит по съответния чужд език и изпит и по предмет, който най-често е по математика.
Къде се провеждат приемните изпити за кандидатстване?
Тези изпити се провеждат в офисите на агенция „Скай Лайнс“.
Какво влиза в таксите за пансионните училища и на каква сума възлизат те?
Най-често в таксите са включени обучението и настаняването на младежа, извънкласните дейности и екскурзиите. Те са строго индивидуални за всяко конкретно училище.
Кога започва учебната година в университета и на колко срока е разделена?
Най-често учебната година стартира началото на септември. Тя е разделена на три срока.

Искате повече информация?

Попълнете формата и ние ще се свържем с вас за повече информация

Изпрати запитване

Ако нямате навършени 14 години, моля, задължително въвеждайте данните на родител/ настойник
Възраст*
   
Име*
Фамилия*
Град
Телефон*
Имейл*
Съобщение
Политика лични данни*  
add users