Ealing Independent College

Детайли

Място: Ealing, Западен Лондон
Годишна такса Такси за обучение: £ 19 292 - 27 367
Образователни програми Pre sessional English, едногодишно GCSE, GCSE, едногодишна A level, A level
Възраст на учениците 13-19

Местоположение

 
Ealing Independent College се намира в квартал Ealing, Западен Лондон, зона 3 - едно от най-добрите места за живеене в британската столица - безопасно и тихо, заобиколено с много паркове и жилищни сгради. Училището е разположено на 20 минути от Централен Лондон и на 30 минути от летище Хийтроу.

За училището

 
Ealing Independent College е традиционен частен британски колеж, основан през 1992 г., част от Bellevue Education Group - група от средни училища във Великобритания и Швейцария. Според последни класации Ealing Independent College заема 6-о място измежду всички частни училища в Лондон по високи академични резултати. В същото време таксите са конкурентни. В колежа се обучават 160 деца, повечето от английски произход. Завършващите продължават образованието си в университети като Oxford University, Imperial College, Warwick University или Westminster University.


Учебни програми

 
Част от предметите от програмата GCSE са изкуство и дизайн, биология, химия, бизнес, езици, география, история, математика, физика, информационни технологии; от А level – счетоводство, изкуство, биология, химия, бизнес, икономика, езици, математика, география, политика, информационни технологии, физика, психология, социология. Ealing Independent College предлага подготовка по английски език за деца, които не са от англоговорещи държави. Колежът е известен и с добрата подготовка по медицина и бизнес.


Настаняване

 
За момента настаняването е осигурено само за ученици в горните курсове на обучение - на възраст от 16 години - около 5% от учещите. Общежитието е разположено на 15 минути пеша от училището. Нова и модерна сграда за деца под 16 години ще бъде построена през януари 2017.


Спорт и развлечения


Ealing Independent College разполага с множество спортни съоръжения и игрища за футбол, тенис, бадминтон и др. За учениците с насоченост към изкуството е отворено арт студио за таланти. Често се организират посещения в Лондон и екскурзии в Европа.

 
Изисквания за прием

Академична справка от последните 2 години на обучение, както и полагане на входящият тест по английски език на училището.

Често задавани въпроси

Как да избера къде да уча?
Каква е минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение в чужбина? В повечето пансионни училища минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение е навършени 11 години.
Каква е минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение в чужбина?
Пансионно обучеие в чужбина може да се започне от 6 годишна възраст.
Как да намеря повече информация за програмите?
В повечето пансионни училища минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение е навършени 11 години.
Има ли изисквания спрямо нивото, на което се владее съответния чужд език?
Някои бординг училища предлагат подготвителни програми с цел повишаване на езиковото ниво на кандидата. Нивото на владеене на чужд език се проверява от специално изготвен за това тест от самото училище. Изискване за повечето бординг училища е нивото да е над средното.
При кандидатстване в пансионно училище полага ли се приемен изпит?
В общия случай пансионните училища изискват да проведат интервю с кандидата, което е по Skype или на живо. Държат на полагането на изпит по съответния чужд език и изпит и по предмет, който най-често е по математика.
Къде се провеждат приемните изпити за кандидатстване?
Тези изпити се провеждат в офисите на агенция „Скай Лайнс“.
Какво влиза в таксите за пансионните училища и на каква сума възлизат те?
Най-често в таксите са включени обучението и настаняването на младежа, извънкласните дейности и екскурзиите. Те са строго индивидуални за всяко конкретно училище.
Кога започва учебната година в университета и на колко срока е разделена?
Най-често учебната година стартира началото на септември. Тя е разделена на три срока.

Искате повече информация?

Попълнете формата и ние ще се свържем с вас за повече информация

Изпрати запитване

Ако нямате навършени 14 години, моля, задължително въвеждайте данните на родител/ настойник
Възраст*
   
Име*
Фамилия*
Град
Телефон*
Имейл*
Съобщение
Политика лични данни*  
add users