TASIS – The American School in England

TASIS – The American School in England

Детайли

Място: Thorpe, Surrey, UK
Годишна такса GBP 47 565
Образователни програми American High School Diploma, IB, AP
Възраст на учениците 13 – 18 г.

Местоположение

Училищео е разположено в малко селце в областа на Съри, като предоставя на своите възпитаници, както безопастна среда за живот и обучение, така и непосредствена близост до всичко, което един жизнен и динамичен град като Лондон може да предложи. Летище Хийтроу е само на 15 минути.

За училището

Основано през 1976 г., Tasis England е международно училище, в което се обучават 668 деца на възраст между 3 и 18 г. В общежитията са настанени 188 ученика, представляващи 30 държави по света.

Учебни програми

Възпитаниците на училището се обучават по американската образователна система, като в последните две години на обучение имат възможност да продължат по международната програма IB или да вземат допълнителни АР курсове.

Настаняване

Учениците се настаняват в комфортни стаи с по две легла със собствен санитарен възел, като момчета и момичета са в отделни сгради.

Спорт и развлечения

Учениците имат възможност да практикуват множество извънкласни активности като някои от тях са: баскетбол, волейбол, футбол, тенис, голф, дебат, инженерство, визуално изкуство, театър, музика, филмово изкуство и много др.

През събота и неделя се организират посещения на театри, музеи и изложби; организират се вечери на танците, балове, концерти, както и активности сред природата – планински преход с колела, планинарство, скално катерене и много други.

Изисквания за прием:

Попълват се апликационна форма и пакет от други документи, предоставя се академична справка за последните 3 години на обучение, провеждат се и входящи изпити.

Допълнителна информация ще получите от агенция „Скай Лайнс“ – официален представител на TASIS – The American School in England в България.

Често задавани въпроси

Как да избера къде да уча?
Каква е минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение в чужбина? В повечето пансионни училища минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение е навършени 11 години.
Каква е минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение в чужбина?
Пансионно обучеие в чужбина може да се започне от 6 годишна възраст.
Как да намеря повече информация за програмите?
В повечето пансионни училища минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение е навършени 11 години.
Има ли изисквания спрямо нивото, на което се владее съответния чужд език?
Някои бординг училища предлагат подготвителни програми с цел повишаване на езиковото ниво на кандидата. Нивото на владеене на чужд език се проверява от специално изготвен за това тест от самото училище. Изискване за повечето бординг училища е нивото да е над средното.
При кандидатстване в пансионно училище полага ли се приемен изпит?
В общия случай пансионните училища изискват да проведат интервю с кандидата, което е по Skype или на живо. Държат на полагането на изпит по съответния чужд език и изпит и по предмет, който най-често е по математика.
Къде се провеждат приемните изпити за кандидатстване?
Тези изпити се провеждат в офисите на агенция „Скай Лайнс“.
Какво влиза в таксите за пансионните училища и на каква сума възлизат те?
Най-често в таксите са включени обучението и настаняването на младежа, извънкласните дейности и екскурзиите. Те са строго индивидуални за всяко конкретно училище.
Кога започва учебната година в университета и на колко срока е разделена?
Най-често учебната година стартира началото на септември. Тя е разделена на три срока.

Искате повече информация?

Попълнете формата и ние ще се свържем с вас за повече информация

Изпрати запитване

Ако нямате навършени 14 години, моля, задължително въвеждайте данните на родител/ настойник
Възраст*
   
Име*
Фамилия*
Град
Телефон*
Имейл*
Съобщение
Политика лични данни*  
add users