Стипендии за обучение в чужбина

Cambridge Arts and Science (CATS Colleges) – 40% стипендии за български ученици

 

На 9 и 10 юни 2018 г. в офиса на агенция "Скай Лайнс", едно от най-реномираните международни училища за средно образование във Великобритания, ще проведе конкурс за стипендии в размер на до 40% от таксата за обучение. Участието е безплатно и само след предварителна регистрация.

От основаването си през 1952 г. Cats Colleges (Cambridge, Canterbury, London) са едни от най-иновативните и успешни учебни заведения за езиково и академично обучение. Възпитаниците на колежите получават места във водещите университети Cambridge University, Oxford University, London School of Economics, Imperial College, St. Andrew’s и Edinburgh.

Видове стипендии, за които може да кандидатствате:

  • 2 стипендии за 40%* отстъпка от таксата за обучение за учениците кандидатстващи за двугодишна GCSE програма (14+ години), едногодишна GCSE програма (15+ години) и A-level и International Baccalaureate програми (16+ години).
  • 2 стипендии за 30%* отстъпка от таксата за обучение за учениците кандидатстващи за двугодишна GCSE програма (14+ години), едногодишна GCSE програма (15+ години) и A-level и International Baccalaureate програми (16+ години).
  • 2 стипендии за 20%* отстъпка от таксата за обучение за учениците кандидатстващи за двугодишна GCSE програма (14+ години), едногодишна GCSE програма (15+ години) и A-level и International Baccalaureate програми (16+ години).

Освен за изброените по-горе, имате възможност да кандидатствате за стипендия Oxbridge, покриваща 100% от таксата за обучение и настаняване в CATS Colleges. Стипендията е предназначена единствено за ученици завършващи 10 клас, с безупречни резултати и високи академични постижения, които желаят да кандидатстват за програмите A-level (16+ години) и International Baccalaureate (16+ години), и желаещи да продължат своето образование в университетите Oxford и Cambridge.

*Изискванията за всички стипендии са отличен успех и успешно полагане на изпити по английски език и математика. Документите, необходими по време на обявените дати за конкурса са лична карта и академична справка от училището.

За да се регистрирате за конкурса натиснете тук.

Съдействието за процесите по кандидатстване е безлатно. Ако са възникнали въпроси, не се колебайте да ни потърсите на тел. (+359) 878 92 49 45.