Пансионно училище Danube International School в Австрия

Пансионно училище Danube International School в Австрия

Средно образование в Авсрия

Австрия е известна със световно признатите си композитори, славната история и великите си императори. Това е държава запленяваща младежите, решили да получат своето средно образование в чужбина, с внушителната си архитектура и изключително пъстрия социален и културен живот. Тези преимущества, както и централното разположение на Австрия в Европа я превръщат в атрактивна дестинация за средно образование в чужбина. Осланяйки се на дългогодишния си опит, агенция „Скай Лайнс“ препоръчва пансионните училища в страната на Моцарт. Те се славят с традиции в предоставянето на първокласно средно образование, добра спортна култура и много богат музикален и културен живот. Тази държава предоставя уютна и безопасна среда на международните ученици, за обучение в пансионни училища.

 

Международно пансионно училище Danube International School Vienna, Австрия

В Danube International School Vienna, Австрия се предлага предизвикателна учебна програма от ранна детска възраст до пред-университетски нива и програмата IB Diploma. През последните пет години резултатите от изпитите след завършване на средно образование в пансионното училище са с 98% успеваемост.


Пансионното училище в Австрия се намира в красива, просторна и самостоятелна сграда, в близост до центъра на Виена и до известния парк Пратер. Това е място, което дава възможност на учениците да учат не само в класните стаии на пансионното училище, но и извън него. Danube International School разполага с висококвалифициран и опитен преподавателски екип, който е сформиран от разнообразни култури и националности. Така пъстротата на училището не е само в учениците, но и в персонала.

Средното образование и образователната система, която е заложена в пансионата, насърчават учениците да работят в екип и да търсят съмишленици в проектите, които разработват.  Целта на пансионното училище в Австрия е да изгради една здравословна и любяща общност, в която младите гимназисти да се чувстват сигурни, защитени и едновременно окрилени, за да проявят личния си потенциал. Топлата и приятелска семейна атмосфера на училището се основава на уважение, доверие и състрадание. 

 

Средното образование в пансионното училище в Австрия покрива високи академични стандарти. Международното обучение, което то предлага се фокусира върху четири основни компонента:

  • Работа върху емоционалната интелигентност
  • Културно разбирателство и толерантност
  • Комуникация и отворени взаимоотношения
  • Сътрудничество и работа в екип

 

Цели на пансионното училище

Целта на пансионното училище е да подготви своите възпитаници за бъдещи взаимоотношения в глобалността на съвременния ни свят. Младежите да се обучават и да растат щастливи, със здравословно самочувствие и да разкриват индивидуалността си.

 

Какви са таксите за средно образование в Австрия?

Средно образование в пансионно училище в Австрия може да се запише при такси от 25 600€  в Danube International School, до 54,500€ в St Gilgen International School.

 

Език на преподаване

Средно образование в Австрия може да се завърши както на немски език, който е основният език на преподаване, така и на английски, защото повечето пансионни училища, които ви предлагаме, както Danube International School, са международни и двуезични.

Ако се интересувате от средното образование в пансионните училища в Австрия, не се колебайте да ни потърсите. Ние ще Ви съдействаме и ще отговорим на всичките ви въпроси. Заповядайте в офиса на агенция "Скай Лайнс" на адрес: София, ул. „Шести септември“ 44 или се консултирайт с нас на телефон за връзка: +359 2 987 99 58.