Пансионно училище в Испания - един добър избор

Пансионно училище в Испания - един добър избор

Пансионно училище International School San Patricio Toledo е признато за едно от най-добрите училища в Испания от специализираната преса в страната. 

Резултатите от изпитите PISA, проведени в пансионното училище, класират колежа в предни позиции. 
Бординг училище International School San Patricio в Толедо предлага международната програма за бакалавърска степен (IB). Чрез нея учениците се подготвят за съвременния мултикултурен и глобализиран свят. До момента програмата бе предлагана само като двуезина (на испански и английски език). От септември 2019 г. международното училище в Испания ще предостави възможността IB програмата да бъде на английски език.

Това означава, че освен високоценената двуезична IB диплома, гимназистите ще могат да избират да проведат своето средно образование само на английски език.
Това нововъведение ще позволи на международните ученици, които нямат добри познания в областта на испанския език, да изучават международната IB програма на английски. Те ще могат да подобрят нивото на своя испански, изучавайки го като втори език.


От 2019 година в международното пансионно училище в Испания за средно образование, се приемат деца за дипломната програма на възраст от 14 години, като първите две години са подготвителни. Бординг училището предлага програми водещи до IB диплома, за различни възрастови групи - от 3 до 19 години.

  • PEP (програма за начално училище) за ученици от 3 до 11 години
  • PAI (програма за средно училище) за ученици на възраст от 11 до 16 години 
  • PD (дипломна програма) за ученици от 16 до 19 години

 

Кампусът на бодриг училището San Patricio Toledo предлага обширни съоръжения и комфортна среда, най-новите образователни технологии, разнообразни спортни зони и пълна сигурност. 
Испания е страна, която става все по популярна като дестинация за средно образование в чужбина. Тя предлага международни образователни програми на световно ниво и комфорта на благоприятен климат. За това все повече младежи я предпочитат пред Обединеното кралство или Германия.
Пансионно училище San Patricio предлага среда, в която децата могат да получат отлично образование и опит, които да им помогнат да напреднат по-бързо като хора и професионалисти. Образователните принципи на международното училище помагат за формирането на щастливи и успешни хора, които могат да продължат своето образование в световно признати университети из целия свят.

 

Международното пансионно училище San Patricio Toledo предоставя на своите възпитаници  възможността да получат степени за университетите в Кеймбридж и Trinitty College в Лондон. Те трябва да отговарят на определени критерии като високи оценки и активност в извънкласните дейности. Гимназистите могат да получат и диплома за владеенето им на испански език (DELE) от Института Сервантес. 

 

Интересувате се от средното образование в пансионните училища в Испания или чужбина, ние ще Ви съдействаме с бързина и компетентност и ще отговорим на всичките ви въпроси. Консултирайте се с нас на телефон за връзка: +359 2 987 99 58 или заповядайте в офиса на агенция Скай Лайнс на адрес: София, ул. „Шести септември“ 44.