Пансионно училище на Кораб

Едно средно образование в чужбина, което е колкото нетрадиционно и вълнуващо, толкова и академично подкрепено и доказващо се с резултатите от изпитите на завършилите го.

A + World Academy е едно от най-уникалните международни пансионни училища по света. Корабът на който децата се настаняват, живеят и обучават, пътува до 20 пристанищни града и посещава няколко континента. Международното средно образование, което може да се получи в тази уникална среда, предлага строга, единствена по рода си програма, която развива учениците и ги превръща в достойни, умни и талантливи граждани на света. Гимназистите избрали това атрактивно средно образование в плаващо пансионно училище могат да завършат А+ level за една година или да завършат с диплома AP Capstone в рамките на две години. Обучението през първата година се провежда на кораба, а през втората година е на сушата. През втората година се посещават 6 страни.

Международното средно образование в този му атрактивен вид, представлява обучение в непознати и „чужди земи“, което разширява кръгозора и дава възможност за излизане от „рамката“. Практиката показва, че уменията и познанията придобити по този нестандартен начин, далеч надхвърлят тези, придобити в традиционните училищни условия.

Можете да научите повече, за това уникално средно образование в чужбина, предлагано от агенция „Скай Лайнс“ тук:

 
 

 

 

A+ World Academy

A+ World Academy е пансионно училище с непотворима учебна база, разположена на един от трите най-стари норвежки плавателни съда - Sorlandet.