Пансионни училища в Холандия

Образование в Холандия

Нидерландия (Холандия), е малка страна в Западна Европа. Тя е разделена на 12 провинции в Европа и 3 острова в Карибско море.

Двадесет и шест процента от територията на страната на лалетата е под морското равнище, от което произлива името Нидерландия или „ниската земя". Столицата на държавата е Амстердам, но парламента е в Хага. Държавата е една от най-щастливите и сигурни страни в Европа. А местното население е изключително приветливо и дружелюбно. Едно от предимствата на средното образование в пансионно училище в Холандия е, че много европейски столици като Париж, Берлин, Брюксел, Лондон са само на няколко часа път и пътуването до тях е лесно и достъпно.

Средното образование в Холандия предлага множество международни програми. В пансионно училище Full Force Sports Academy в Холандия може да се завърши световно признато образование, на достъпни цени. Ежедневните разходи не са повече, от колкото във всяка една страна в Европейския Съюз, затова международните гимназисти, които посещават пансионни училища в Холандия са от над 120 различни националности.

скай-лайнс-пансионни-училиа-в-холандия

Образователната система в пансионните училища в Холандия е много съвременна и  модерна. Методиките на преподаване са индивидуализирани и интерактивни. Бординг училищата в Холандия са фокусирани върху личното мнение, креативността и логическото мислене.

Благодарение на качеството на средното образование в пансионните училища в Холандия, завършилите ученици успяват да влезнат с лекота в едни от най престижните университети по света.

Ето и предложението на агенция "Скай Лайнс" за пансионно училище в Холандия:

Full Force Sports Academy

Апелдорн е един от 10-е най-големи холандски градове, известен като туптящото сърце на Велуве заради автентичните си природни дадености – плаващи пясъци, красиви гори, обширни полета, стада от овце и тихо течащи потоци....

Често задавани въпроси

Как да избера къде да уча?
Каква е минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение в чужбина? В повечето пансионни училища минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение е навършени 11 години.
Каква е минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение в чужбина?
Пансионно обучеие в чужбина може да се започне от 6 годишна възраст.
Как да намеря повече информация за програмите?
В повечето пансионни училища минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение е навършени 11 години.
Има ли изисквания спрямо нивото, на което се владее съответния чужд език?
Някои бординг училища предлагат подготвителни програми с цел повишаване на езиковото ниво на кандидата. Нивото на владеене на чужд език се проверява от специално изготвен за това тест от самото училище. Изискване за повечето бординг училища е нивото да е над средното.
При кандидатстване в пансионно училище полага ли се приемен изпит?
В общия случай пансионните училища изискват да проведат интервю с кандидата, което е по Skype или на живо. Държат на полагането на изпит по съответния чужд език и изпит и по предмет, който най-често е по математика.
Къде се провеждат приемните изпити за кандидатстване?
Тези изпити се провеждат в офисите на агенция „Скай Лайнс“.
Какво влиза в таксите за пансионните училища и на каква сума възлизат те?
Най-често в таксите са включени обучението и настаняването на младежа, извънкласните дейности и екскурзиите. Те са строго индивидуални за всяко конкретно училище.
Кога започва учебната година в университета и на колко срока е разделена?
Най-често учебната година стартира началото на септември. Тя е разделена на три срока.

Искате повече информация?

Попълнете формата и ние ще се свържем с вас за повече информация

Изпрати запитване

Ако нямате навършени 14 години, моля, задължително въвеждайте данните на родител/ настойник
Възраст*
   
Име*
Фамилия*
Град
Телефон*
Имейл*
Съобщение
Политика лични данни*  
add users