Пансионни училища в Холандия

Образование в Холандия

Нидерландия (Холандия), е малка страна в Западна Европа. Тя е разделена на 12 провинции в Европа и 3 острова в Карибско море.

Двадесет и шест процента от територията на страната на лалетата е под морското равнище, от което произлива името Нидерландия или „ниската земя". Столицата на държавата е Амстердам, но парламента е в Хага. Държавата е една от най-щастливите и сигурни страни в Европа. А местното население е изключително приветливо и дружелюбно. Едно от предимствата на средното образование в пансионно училище в Холандия е, че много европейски столици като Париж, Берлин, Брюксел, Лондон са само на няколко часа път и пътуването до тях е лесно и достъпно.

Средното образование в Холандия предлага множество международни програми. В пансионно училище Full Force Sports Academy в Холандия може да се завърши световно признато образование, на достъпни цени. Ежедневните разходи не са повече, от колкото във всяка една страна в Европейския Съюз, затова международните гимназисти, които посещават пансионни училища в Холандия са от над 120 различни националности.

скай-лайнс-пансионни-училиа-в-холандия

Образователната система в пансионните училища в Холандия е много съвременна и  модерна. Методиките на преподаване са индивидуализирани и интерактивни. Бординг училищата в Холандия са фокусирани върху личното мнение, креативността и логическото мислене.

Благодарение на качеството на средното образование в пансионните училища в Холандия, завършилите ученици успяват да влезнат с лекота в едни от най престижните университети по света.

Ето и предложението на агенция "Скай Лайнс" за пансионно училище в Холандия:

Full Force Sports Academy

Апелдорн е един от 10-е най-големи холандски градове, известен като туптящото сърце на Велуве заради автентичните си природни дадености – плаващи пясъци, красиви гори, обширни полета, стада от овце и тихо течащи потоци....