Paris Saint-Germain Academy USA

Paris Saint-Germain Academy USA

Детайли

Място: Маями, Флорида
Годишна такса USD 81,400 (пълен пансион + обучение + футболна академия); USD 60,540 (обучение + футболна академия); USD 35,000 (футболна академия)
Образователни програми Advanced Placement (AP), International Baccalaureate (IB)
Възраст на учениците 11 - 18г.

Местоположение

Кампусите на Paris Saint-Germain Academy USA и подготвителното училище North Broward са разположени в слънчевата Южна Флорида, което го прави идеалното място за целогодишно обучение. Намират се в непосредствена близост до Маями и Форт Лодърдейл с две лесно достъпни международни летища.

За училището

Paris Saint-Germain Academy Pro си партнира с едно от най-успешните и водещи училища във Флорида, North Broward Preparatory School (част от Nord Anglia Education, водеща световна образователна организация с кампуси в 29 държави) и заедно осигуряват уникална програма за обучение, съчетаваща най-доброто от двата свята: ненадминато професионално футболно развитие и международно призната академична подготовка.
10-месечната футболна програма е подходяща момчета и момичета на възраст между 11 и 18 години и включва участие в елитни футболни състезания (25+ игри и минумум 3 големи турнира), 20 часа/седмица футбулна подготовка, ексклузивно пътуване до Париж за допълнителни тренировки и състезания, където учениците ще имат възможността да се потопят напълно в европейската футболна култура. Футболната академия предлага на учениците си широк кръг от професионални възможности в страната, но и в международен план, а спортистите участват наравно във всички ежедневни и седмични дейности със съучениците си от North Broward Prep.

Учебни програми

Обучението се провежда по американската образователна система - Advanced Placement (AP), както и по международната програма - International Baccalaureate (IB).

Настаняване

Кампусът на футболната академия е разположен само на 25 минути от този на North Broward, който пък предлага изключителни съоръжения и удобства. Всяко общежитие е оборудвано с кухня, зона за релакс, зона за академична подготовка и Wi-Fi, а учениците се настаняват в стаи по двама.

Спорт и развлечения

Екскурзиите и активностите включват посещения на местни плажове, тематични паркове като Disney World и Universal Studios, боулинг, кану-каяк, и седмични екскурзии до местни търговски центрове и музеи.

Изисквания за прием

Кандидатите следват следния процес на прием:

  • Интервю на английски език с North Broward Preparatory School

Както и:

  • Проба на живо – по време, на която ученците ще получат професионална и индивидуална оценка от техническия екип на футболната академия придружен с индивидуален отчет за изпълнението, показано от съответня кандидат-ученик.
  • Онлайн проба – провежда се индивидуално видео интервю с техническия директор на академията и видео оценка на представените умения.

Допълнителна информация ще получите от агенция „Скай Лайнс“ – официален представител на Paris Saint-Germain Academy USA в България.

Често задавани въпроси

Как да избера къде да уча?
Каква е минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение в чужбина? В повечето пансионни училища минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение е навършени 11 години.
Каква е минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение в чужбина?
Пансионно обучеие в чужбина може да се започне от 6 годишна възраст.
Как да намеря повече информация за програмите?
В повечето пансионни училища минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение е навършени 11 години.
Има ли изисквания спрямо нивото, на което се владее съответния чужд език?
Някои бординг училища предлагат подготвителни програми с цел повишаване на езиковото ниво на кандидата. Нивото на владеене на чужд език се проверява от специално изготвен за това тест от самото училище. Изискване за повечето бординг училища е нивото да е над средното.
При кандидатстване в пансионно училище полага ли се приемен изпит?
В общия случай пансионните училища изискват да проведат интервю с кандидата, което е по Skype или на живо. Държат на полагането на изпит по съответния чужд език и изпит и по предмет, който най-често е по математика.
Къде се провеждат приемните изпити за кандидатстване?
Тези изпити се провеждат в офисите на агенция „Скай Лайнс“.
Какво влиза в таксите за пансионните училища и на каква сума възлизат те?
Най-често в таксите са включени обучението и настаняването на младежа, извънкласните дейности и екскурзиите. Те са строго индивидуални за всяко конкретно училище.
Кога започва учебната година в университета и на колко срока е разделена?
Най-често учебната година стартира началото на септември. Тя е разделена на три срока.

Искате повече информация?

Попълнете формата и ние ще се свържем с вас за повече информация

Изпрати запитване

Ако нямате навършени 14 години, моля, задължително въвеждайте данните на родител/ настойник
Възраст*
   
Име*
Фамилия*
Град
Телефон*
Имейл*
Съобщение
Политика лични данни*  
add users