Пансионни училища в Кипър

пансионатни училища в Кипър

Република Кипър е третият по големина остров в Средиземно море обособен като отделна държава. Според легендите Афродита, богинята на любовта и красотата, е родена именно тук.

Със своя средиземноморски климат, Кипър е екзотична туристическа дестинация, която предлага на своите посетители изживявания, единствени по рода си. През последните години страната се превръща в център на образование в региона с помощта на инвестиции от големи международни организации. Английският език е основен език на обучение в много учебни заведения в страната, особено в частният сектор.

Учениците в Кипър получават висококачествено международно образование на достъпна цена и се сприятеляват с хора от всички краища на света. Тъй като Кипър се намира на кръстопътя на Африка, Азия и Европа, бъдете подготвени за един букет от традиции и култури, докато живеете и учите на този прекрасен медетеррански остров.

Ето и предложението на “Скай Лайнс” за пансионно училище в Кипър:

 

Пансионни училища в Кипър

American Academy Limassoll

American Academy Limassol се намира във втория по големина град в Кипър - Лимасол, на Средиземно море. Лимасол е популярна туристическа дестинация, основен център на винопроизводството. Тук е и най-голямото пристанище в страната.