Пансионни училища в Италия

пансионни училища в Италия

Вкусна храна, чудесна природа, завладяващо изкуство – Италия е страна с невероятен чар и прекрасен климат. Известна със своя стил, античност и архитектура, Италия се нарежда сред най-предпочитаните дестинации за обучение за много международни ученици, търсещи висококачествено образование в Европа. Привличаща ежегодно около 40 000 студенти от цял свят, през последните години Италия се превърна в популярна дестинация и за придобиване на диплома за средно образование.

Ето и нашите предложения за пансионни училища в Италия:

H-INTERNATIONAL SCHOOL

Кампусът на H-International School е разположен близо до Венеция, на 10 минути от международното летище Марко Поло и от плажа Jesolo....

 

Gentivm Schola Opitergivm

Gentivm Schola Opitergivm се намира в античния град Одерцо, разположен в Североизточна Италия. Градът е богат на археологически находки, които датират от времето на Римската империя.

 

 

International school of Milan

Най-новата сграда на училището, която е открита през септември 2013г. се намира само на няколко километра от центъра на Милано в община Баранзате.

St Louis School

St Louis School се намира в Милано, един от най-известните градове в Италия, с богато историческо наследство и атмосфера, благодарение на впечатляващата катедрала Duomo, театър La Scala, каналите Navigli, красивите паркове, музеи и галерии на Милано. Училището е в близост до известния парк Parco Sempione и входа Arco della Pace и на 14 км от летище Мила.