Пансионни училища в България

България не изостава от световните тенденции в областта на средното образование. И в нашата красива и богата на история страна може да се получи образование завършващо с международно признати дипломи.

Агенция Скай Лайнс си партнира с едно от добрите училища в България - частна профилирана гимназия „Класик“. От август 2012г. училището е регистрирано към министерството на образованието във Великобритания като британско международно училище. Учениците, избрали да получат своето средно образование в това училище, могат да се възползват от британския стандарт в областта на образованието. Училището е сертифициран образователен и изпитен център на Microsoft и акредитиран ETS център за полагане на изпита TOEFL iBT, както и член на COBIS (Council of British International Schools). 

В частното училище се утвърждават ценности като демокрация, свобода, човешки права и законност. Насърчават се любопитството и креативността у младите хора. Цялото средно образование в частната гимназия се изгражда върху концепцията за многослойната личност, като се развиват разумът, логиката и емпиричното разбиране на нещата. Образователната система е насочена и към интуитивните, естетически, социални и творчески форми на интелекта.

Средно образование в частна профилирана гимназия „Класик“ можете да получите и по системата на IB диплома. От 2019 година частната гимназия е част от семейството на IB world school.  

Нашето предложение за средно образование в България можете да намерите тук:

 

Частна профилирана гимназия "Класик"

Класик“ е оторизиран образователен център към EDEXCEL за провеждане на обучениe и изпити по Националната Британска Oбразователна Програма (British National Curriculum) и получаване на образователни квалификации International GCSE и GCE Advanced Level , които са едни от най-важните изисквания на повечето университети в чужбина...