International School San Patricio Toledo

Толедо( Мадрид)

Възраст на учениците:
3–19 г.

Годишна такса:
EUR 30 385 – EUR 33 735

Образователни програми:
IB
Запитване

Местоположение

International School San Patricio Toledo е основано през 2006 г. Разположено е в прекрасна жилищна зона на Толедо на територия от 30 000 кв. м. Градът е част от световното културно наследство, а в миналото е бил столица на Испания. Той е пример за съжителство на три религии и култури – християнство, ислям и юдаизъм.

За училището

Според класация на El Mundo International School Toledo е класирано сред първите 5 най-добри училища за средно образование в Испания. ISSPT е с високи академични стандарти и дава възможност на възпитаниците от 3 до 18–годишни да учат по програмата IB на испански и английски език. Предлага се и опция за частно двуезично преподаване. В училището се обучават 560 деца от САЩ, Китай, Бразилия, Поругалия, Венецуела и др. Програмата IB е с три основни курса:

PYP (Primary Years Programme) - за деца от 3 до 12 години - в предучилищна възраст и начално образование.

MYP (Middle Years Programme) - за ученици между 12 и 16 години. Предлага се като 4-годишна програма и покрива 8 сфери на обучение.

Diploma Programme е двугодишен курс за ученици от 16 до 18 години.

В International School San Patricio Toledo може да се учи по-задълбочено изкуство. След завършване на училището учениците продължават успешно образованието си в Оксфорд, Кеймбридж и някои американски университети.

Настаняване

На общежитие – до 60 деца на 12-18 г. или при приемно семейство. Учениците носят униформи.

Спорт и извънкласни занимания

В International School San Patricio Toledo се практикува футбол, баскетбол, лека атлетика, волейбол, голф, плуване, пинг понг, билярд, гмуркане, бягане, джудо. Извънкласните занимания са музика, театър, танци, готвене, рисуване и чужди езици. Образователните програми дават широк избор от културни занимания и придобиване на по-пълна представа за испанския език, държава, култура и история.

Изисквания за прием

Skype интервю, входящ тест по математика, физика и химия, тест за определяне на нивото по испански и английски. Предоставя се академична справка от последните 2 години, препоръка от настоящото училище.

 

Име*
Фамилия*
Град
Телефон*
Имейл*
Съобщение
Политика лични данни*  
Възраст*
   
 Help
Ако нямате навършени 14 години, моля, задължително въвеждайте данните на родител/ настойник