American Academy Limassol

Кипър

Възраст на учениците:
11-18

Годишна такса:
€25,000

Образователни програми:
GCSE, IGCSE, AS, A-level
Запитване

Местоположение

American Academy Limassol  се намира във втория по големина град в Кипър - Лимасол, на Средиземно море. Лимасол е популярна туристическа дестинация, основен център на винопроизводството. Тук е и най-голямото пристанище в страната.

За училището

Кампусът на училището разполага с общежития, модерно оборудвани учебни зали, лаборатории, библиотека, студия по изкуства, музика и актьорско майсторство.

American Academy Limassol предлага обучение по британските програми  GCSE, IGCSE, AS, A-level. Завършилите продължават образованието си в престижни университети във Великобритания, Америка, Австралия, Канада, Кипър и Гърция.

Настаняване

Общежитията са в непосредствена близост до училището, като учениците се настаняват в стаи с 1 или 2 легла. Осигурен е пълен пансион.

Спорт и развлечения

Спортната база на училището предлага възможност за практикуване на: баскетбол, футбол, хандбал, волейбол, стрелба с лък, тенис на корт. Учениците могат да се запишат в разнообразни клубове по интереси - изкуства, танци, математика, журналистика, театрално и ораторско майсторство.

Изисквания за прием

Кандидатите трябва да представят академична справка за последните 2 години и да положат изпити по английски и математика.

Име*
Фамилия*
Град
Телефон*
Имейл*
Съобщение
Политика лични данни*  
Възраст*
   
 Help
Ако нямате навършени 14 години, моля, задължително въвеждайте данните на родител/ настойник