Пансионни училища в Германия

В Германия и в тези международни училища, които следват системата за средно образование в Германия, учениците задължително полагат зрелостни изпити след 12-ти или 13-ти клас. Официалното наименование на немските матури е Аllgemeine Hochschulreife, но по-широко са известни като German Abitur.

Агенция Скай Лайнс има удоволствието да Ви представи едни от най-добрите училища за средно образование в Германия, в които освен по класическата немска система за диплома German Abitur, можете да се обучавате и в международната програма International Baccalaureate.

Berlin Brandenburg International School

Berlin Brandenburg International School (BBIS) е напълно акредитирано англоезично училище с 560 ученика. Базата му Сииберг, в южната част на Берлин на езерото Макнау се гордее с превъзходните си спортни площи, отлично оборудван физкултурен салон и ...

Schloss Neubeuern

Schloss Neubeuern е международно училище основано през 1925г., което се счита за едно от най-добрите частни училища в Германия. Schloss Neubeuern е с не много голям размер и в него се обучават около 220 деца в малки класове от по 10-12 души...

Schule Schloss Salem 

Schule Schloss Salem се намира в живописния район на град Залем, близо до Щутгарт. Училището е част от международната организация на училищата, които предлагат International Baccalaureate.  

St. George's School, The British International School

St. George’s School е международно пансионно училище, което следва британската образователна система. От създаването на училището през 1985г. до сега, учителите насърчават индивидуалните заложби и таланти на учениците..