Manchester International Football Academy

Salford Sports Village, Salford, Manchester

Възраст на учениците:
16-24 г.

Годишна такса:
£10,250 - 14,500

Образователни програми:
6 Month Football Training and Conditioning programme; Full Season Training,
Запитване

Местоположение

Футболната академия на Манчестър логично е открита във втория по големина град във Великобритания и дом на два от най-големите футболни отбора - Manchester United и Manchester City. Академията е в близост до центъра на града и само на 30 минути от международното летище Манчестър.

За училището

Manchester International Football Academy функционира от 2012 година, а от 2016 е с отворен прием и за момчета, и за момичета. Учебната програма включва тренировки по футбол и обучение по английски - перфектна комбинация за достигане на максимален потенциал както във футболното, така и в академичното развитие. В академията се обучават едва 26 деца. 40% от тях са от Испания, Холандия, Италия, Австралия, Буркина Фасо, Португалия, Зимбабве и др. Manchester International Football Academy привлича вниманието на треньори на големи футболни отбори и някои от възпитаниците продължават да играят професионално футбол във Великобритания.

Образователни програми

Level 1 & Level 2 in Sport, English with Football, English Speaking Board qualification. Extra English tuition, Cambridge & Trinity English exams.

Настаняване

На полупансион или в приемно семейство близо до академията.

Спорт и извънкласни занимания

Прави се активна подготовка по футбол, гимнастика, фитнес, плуване и др. Организирани са посещения на големи футболни отбори, а също и на музеи. Социалните дейности са разнообразни.

Изисквания за прием  

Обърнете към консултантите на агенция Скай Лайнс!

 

Име*
Фамилия*
Град
Телефон*
Имейл*
Съобщение
Политика лични данни*  
Възраст*
   
 Help
Ако нямате навършени 14 години, моля, задължително въвеждайте данните на родител/ настойник