Lime House School

Северна Англия - Карлайл

Възраст на учениците:
8 -18 г.

Годишна такса:
£24,750 - £29,250

Образователни програми:
GCSE, A-level, BTEC
Запитване

Местоположение

Lime House School е разположен в Северна Англия, на около 11 км от CARLISLE. На около 1 час път се намира летището в Нюкасъл, а Лондон е на 3 часа разстояние с влак.

За училището

Училището е основано през 1899г. и от тогава насам учениците се насърчават към това да разкрият интелектуалния и творческия си потенциал. Целта на обучението е да бъде стимулиращо, полезно и приятно.

В процеса на обучение, учениците развиват своята академична, социална и лична независимост, което не само им помага в училище, но и ги подготвя за живота след него. Идеята е те да се превърнат в уверени и щастливи личности, способни да се справят с всички предизвикателства, които им отправя живота.

Настаняване

Настаняването е на пълен пансион и в отделни сгради на няколко етажа за момичета и момчета. Всички общежития са реконструирани и обновени през последните три години.

Спорт и развлечения

Училището организира разнообразна културно-развлекателна програма: футбол, нетбол, крикет, хокей, танци, тенис на маса, бадминтон, баскетбол, волейбол и атлетика.
Организират се състезателни мачове срещу други училища и трансфери.

Изисквания за прием

Кандидатите представят академична справка за последните две години и препоръка от преподавател. Полагат се изпити по английски език и математика.

Име*
Фамилия*
Град
Телефон*
Имейл*
Съобщение
Политика лични данни*  
Възраст*
   
 Help
Ако нямате навършени 14 години, моля, задължително въвеждайте данните на родител/ настойник