Lansdowne College

Лондон, Великобритания

Възраст на учениците:
14-19 г.

Годишна такса:
GBP 31 700 – 39 700

Образователни програми:
GCSE, A level
Запитване

Местоположение

 
Столицата на Великобритания е един от най-оживените и космополитни градове в света. Той е чудесно решение за средно образование, защото предлага голям избор от извънкласни занимания – музеи, театри, спортни събития, конференции и др. Самото училище е разположено на централно място в Лондон, на по-малко от 200 метра от Хайд Парк.


За училището

 
Lansdowne College е един от най-старите и добре устроени частни колежи в Лондон. Класовете са малки - по около 7 ученици. Напредъкът им се проследява чрез индивидуални сесии с учителите, с регулярни изпити и доклади. При обучението се използват иновативни техники като мисловни карти, скоростно четене, творческо мислене и др. В Lansdowne College се изучават програмите GCSE и A level. Преди всичко се залага на индивидуалния начин на обучение, децата се насърчават да мислят критично и креативно и са стимулирани да се развиват в областите, в които имат изявени заложби.

Настаняване

 
Настанявато е на пълен пансион в две луксозни общежития, а от септември 2015 година отвори врати нова сграда за учениците над 18 години - Pure Hammersmith. Стаите са единични и двойни, със собствен санитарен възел, телевизор и Wi-Fi. Има перални машини, фитнес и кино зала. Общежитията са в центъра на Лондон и до кампуса се стига с градски транспорт - на по-малко от 300 метра е метростанцията.

Спорт и развлечения

Училището организира социални събития, летен бал, ученически съвет, общества и клубове, ски екскурзии и различни видове спорт - футбол, нетбол, тенис, танци, боск и други.

Изисквания и прием

При кандидатсване се попълва апликационна форма, следва интервю в Skype с представител на училището и тест по английски.

Име*
Фамилия*
Град
Телефон*
Имейл*
Съобщение
Политика лични данни*  
Възраст*
   
 Help
Ако нямате навършени 14 години, моля, задължително въвеждайте данните на родител/ настойник