Fulneck School

Западен Йоркшир/Англия

Възраст на учениците:
13 - 19 год.

Годишна такса:
GBP 24 705 - GBP 26 265

Образователни програми:
A-level, GCSE, Pre A-level, IGCSE Mathematics.
Запитване

Местоположение

Fulneck School се намира на 10 минути от оживения град Лийдс, в сърцето на Западен Йоркшир.

За училището

Училището е основано през 1753г. и в него се обучават около 450 ученика. Разполага с отлична учебна база, която позволява на възпитаниците да избират сред множество спортове и извънкласни занимания.

Във Fulneck school се цени индивидуалният подход, а учениците се насърчават към това да разкрият интелектуалния и творческия си потенциал. Целта на обучението е да бъде стимулиращо, полезно и приятно.

В процеса на обучение, учениците развиват своята академична, социална и лична независимост, което не само им помага в училище, но и ги подготвя за живота след него. Идеята е те да се превърнат в уверени и щастливи личности, способни да се справят с всички предизвикателства, които им отправя живота.

Учебни програми

Програмите на Fulneck School са: A-level, GCSE, Pre A-level, IGCSE Mathematics.

Настаняване

Момичетата и момчетата се настаняват в отделни къщи с единични, двойни или тройни стаи, предлагащи великолепна гледка към долината Tong.

Всяко общежитие има безжична интернет връзка и напълно обзаведена кухня.

Спорт и развлечения

На учениците се предлага богат избор от почти всички традиционни видове спорт: футбол, нетбол, ръгби, хокей, конна езда, голф, плуване, баскетбол, клубове по изкуства и езици.

Изисквания и прием

Приемат се кандидати на възраст над  13 год.

Изисква се академична справка от настоящото училище за последните 2 години, препоръка от преподавател и международна квалификация за владеене на английски език - TOEFL, IELTS или Cambridge Certificate. Алтернативно кандидатите могат да положат специален изпит по английски език на самото училище.

 

Име*
Фамилия*
Град
Телефон*
Имейл*
Съобщение
Политика лични данни*  
Възраст*
   
 Help
Ако нямате навършени 14 години, моля, задължително въвеждайте данните на родител/ настойник