BCS collegiate school

Борнмът, Графство Дорсет, (Англия)

Възраст на учениците:
12 – 18г.

Годишна такса:
GBP 30 855

Образователни програми:
Two Year GCSE Programme, One Year GCSE Programme, One Year A Level Experience Programme, Two Year A Level Programme
Запитване

Местоположение

BCS collegiate senior school е се намира в близост до златистите плажове на Борнмът – курортно селище в южното крайбрежие на Англия. Разположен на брега на протока Ла Манш, градът е основан през 1810 г.

За училището

Създадено през 1899 г. BCS collegiate senior school е частно училище, предлагащо дневна и пансионна форма на обучение. В него се обучават над 350 деца от различни националности.

BCS collegiate senior school функционира и като спортна академия – отлично място за подготовка на спортуващите деца. Тя предлага  разнообразната спортна програма, под ръководството на инструктори и треньори с изключително богат международен опит. Академията осигурява професионални тренировки за подрастващите в следните спортове: бадминтон, баскетбол, футбол, гребане, ръгби, плуване, тенис, триатлон.

Настаняване

Настаняването за ученици от 11 до 18 год. възраст е в единични или двойни стаи на територията на училището, като момчета и момичета живеят отделно. Общежитията предоставят ползване на обща кухня, всекидневна и стая за гледане на телевизия и отдих.

Спорт и развлечения

В свободното си време учениците могат да ползват плувен басейн, фитнес център, закрита спортна зала, тенис кортове, библиотека и компютърна зала. Практикуват се спортове като баскетбол, тенис на маса, футбол, бадминтон, ръгби, нетбол, конна езда и др. Организират се кино и музикални вечери, боулинг игри, картинг състезания, разходки на плажа, караоке, посещения на театрални постановки и много други.

Изисквания за прием

Изисква се международен сертификат: IELTS, Academic IELTS или Cambridge сертификат; Ако кандидатът не може да представи такъв, училището провежда собствен изпит по английски език,  последван от Skype интервю.

За повече информация се свържете с представителя на BCS collegiate school за България – SKYlines.

 

Име*
Фамилия*
Град
Телефон*
Имейл*
Съобщение
Политика лични данни*  
Възраст*
   
 Help
Ако нямате навършени 14 години, моля, задължително въвеждайте данните на родител/ настойник