Myddelton College

Denbighshire, Северен Уелс

Възраст на учениците:
11-18 г.

Годишна такса:
GBP 36 600

Образователни програми:
GCSE, A-Level
Запитване

Местоположение

 
Кампусът на Myddelton College е разположен в прекрасния пазарен град Denbigh, в Северен Уелс. Манчестър и Ливърпул са само на два часа път, а добрата транспортна структура прави лесен достъпа до цялата страна. Впечатляваща е планинската област Clwydian Range, а разнообразието от открити занимания в националния парк Snowdonia и Colwyn Bay е голямо.

За училището

 
Myddelton College е ново пансионно училище за момичета и момчета от 11 до 18 години, в партньорство с дамското училище Adcote School. Помещава се в сграда от 1859 г. - част от световното архитектурно наследство, преустроена за съвременния живот. Построени са и уникални съоръжения - голям спортен център, стена за катерене, пещера за спускане, тенис корт, музикално студио, танцово студио, театър и др. В училището учат деца от Европа, Азия и Африка.

Образователни програми

 
GSCE, A-Level. Програмите на Myddelton College съчетават най-доброто от британската образователна система, модерно преподаване и подготовка с използване на силните страни на детето. За чуждестранните ученици се предлага допълнително три пъти седмично подготовка по английски език.

Настаняване

 
Момичетата и момчетата се настаняват според пол и възраст в двойни и тройни стаи в 4 общежития с капацитет около 50 деца. Училището осигурява униформа и спортен екип.

Спорт и извънкласни занимания

Myddelton College дава възможности за практикуване на катерене, триатлон, голф, тенис, бадминтон, баскетбол, бягане, спускане, планинско колоездене, лека атлетика, ориентиране, плуване. Освен това, училището разполага с плувен басейн, тенис кортове, съоръжения за фотография и керамика - за развиване на специфичните таланти. Други извънкласни занимания са: театър, клуб по дебати, радио и др.

Изисквания за прием

Апликационна форма, копие от паспорт, академична справка, препоръка, интервю в Skype, входящ тест.

Име*
Фамилия*
Град
Телефон*
Имейл*
Съобщение
Политика лични данни*  
Възраст*
   
 Help
Ако нямате навършени 14 години, моля, задължително въвеждайте данните на родител/ настойник