Langley School

Loddon, Norfolk, най-близко летище - Станстед

Възраст на учениците:
10-18 г.

Годишна такса:
£32 850

Образователни програми:
GCSE, IGCSE, A Level
Запитване

Местоположение

 
Langley School е разположено в Loddon, Norfolk, в красива област с паркове и сгради – образец на архитектурното изкуство. Училището е близо до историческия град Norwich - прекрасно място с магазини, ресторанти и забавления.


За училището

 
Langley School е основано през 1910 г. В момента обучава приблизително 560 деца, част от които от Китай, Тайланд, Нигерия, Полша, Германия, Кения, Швейцария, Саудитска Арабия и др. Осигурява първокласно образование, разнообразна програма и добри преподаватели, създава стимулираща среда, изгражда устойчиви ценности. В училището може да се изучава английски, математика, хуманитарни и точни науки, медиа, съвременни езици, технологии, театър, музика, изкуство, социални науки, спорт и др.


Настаняване

 
Около 100 момичетата и момчетата са настанени в общежития в отделни сгради. По- малките ученици са настанени в стаи с до 5 деца, а по-големите в двойни или единични стаи, с прилежащ балкон. Ползват общи съоръжения - стая за почивка, телевизор, кафене, маси за игри.


Спорт и извънкласни дейности

Възможностите за спорт и извънкласни занимания са разнообразни – ръгби, хокей, футбол, крикет, нетбол, лека атлетика, стрелба с лък, каяк и баскетбол, спорт в закрити помещения. Училището си партнира с 6 национални, регионални и държавни спортни клуба и организации и много от партньорите избират ученици от училището, за да ги включат към индивидуални спортни тренировки. Извънкласните занимания са креативни и проактивни – мюзикъли, изложби и пр.

Изисквания за кандидатстване

Кандидатстването е с изпит по английски език и математика. Кандидатите предоставят апликационна форма, регистрационна такса и академична справка, преведена на английски.

Име*
Фамилия*
Град
Телефон*
Имейл*
Съобщение
Политика лични данни*  
Възраст*
   
 Help
Ако нямате навършени 14 години, моля, задължително въвеждайте данните на родител/ настойник