Dulwich College

Лондон, Великобритания

Възраст на учениците:
11 – 18

Годишна такса:
GBP 41 040

Образователни програми:
GCSE, A level
Запитване

Местоположение

 
Dulwich College е разположен в приятна долина на юг от Лондон, на обширната площ от 60 акра от поля и гористи хълмове, само на шест мили от река Темза. Достъпен е с обществен транспорт – с влак от центъра на столицата се пътува по-малко от 12 минути.


За училището

 
Dulwich College е мъжки колеж с качествено образование и възможности за стипендии. През 2019 г. ще празнува своята 400-а годишнина със забележителни традиции в преподаването и в пансионния живот. Завършилите колежа продължават обучението си в едни от най-добрите университети в Обединеното кралство и в света. Голям брой от тях избират кариера в областта на медицината, правото и инженерните специалности, а репутацията на Dulwich College е за производството на някои от най-добрите актьори, музиканти, спортисти и писатели в страната. Програмата GCSE включва изкуство, китайски език, дизайн и технологии, латински език, математика, френски или испански език, география, история, информационни технологии, музика, здравно образование, наука, религия и теология. Повечето от тези предмети продължават да се изучават в A level.


Настаняване

 
Настаняването е в три общежития, а храненето – в общ стол. Всяко общежитие има свое кухненско оборудване, с което момчетата могат да си приготвят леки закуски и напитки. В общежитията живеят ученици от над 20 националности, перфектно интегрирани в международната обстановка.


Спорт и развлечения


Dulwich College дава възможности за богато разнообразие от спортни и културни занимания. Момчетата се включват в някои от многото извънкласни часове по спорт, музика, драма, скаутска организация или общественополезен труд.


Изисквания и прием


При кандидатстване се попълва апликационна форма и се представя академична справка за последните години на обучение. При одобрение на документите следва интервю с представител на училището.

Име*
Фамилия*
Град
Телефон*
Имейл*
Съобщение
Политика лични данни*  
Възраст*
   
 Help
Ако нямате навършени 14 години, моля, задължително въвеждайте данните на родител/ настойник