CATS College Cambridge

Кеймбридж, Великобритания

Възраст на учениците:
15-19 год.

Годишна такса:
GBP 37 995 - 44 385

Образователни програми:
GCSE, Pre A-Level, A-Level, International Baccalaureate, Foundation Course, Academic English
Запитване

Местоположение


Най-подходящото място за обучение на езика на съвременния бизнес свят и безспорен синоним на университетски град от световна величина, едновременно спокоен и космополитен – това е Кеймбридж. Градът предлага идеална рецепта за обучение и отдих. Красивите академични сгради са архитектурни паметници сами по себе си, a просторните зелени площи са оживени със студенти от всички краища на света.


За училището


CATS Cambridge е част от Cambridge Education Group - водеща британска компания за езиково и академично обучение. Възпитаниците на колежа се класират за прием във водещи университети като Cambridge, London School of Economics, Imperial College, St. Andrew’s и Edinburgh. В училището са застъпени академичните програми GCSE, Pre-A Level, A-level, International Baccalaureate, Foundation Course и Academic English. Учениците се обучават в малки класове, всички имат личен учител настойник.


Настаняване


CATS Cambridge предлага две опции за настаняване - в приемни семейства или в общежития. Учениците се настаняват съобразно възрастта и пола си. Стаите в общежитията в базата на колежа са единични и двойни със самостоятелен санитарен възел.


Спорт и развлечения


Възпитаниците на училището се насърчават да се включват в отборите по футбол и нетбол, да участват в извънкласни занимания като актьорско майсторство, философия, социология и в ученическия съвет. Организират се международни учебни пътувания, които през последните години са в Индия, Италия и Франция.


Изисквания и прием


Приемат се кандидати на възраст над 14 години. Задължително се полагат тестове по английски език (в офиса на агенция „Скай Лайнс“) и се взема под внимание академична справка за последните 2 години от настоящото училище, както и препоръка от преподавател.

Име*
Фамилия*
Град
Телефон*
Имейл*
Съобщение
Политика лични данни*  
Възраст*
   
 Help
Ако нямате навършени 14 години, моля, задължително въвеждайте данните на родител/ настойник