Epsom College

Епсъм, Съри, Великобритания

Възраст на учениците:
13 – 18 год.

Годишна такса:
GBP 35 658

Образователни програми:
GCSE, A Level
Запитване

Местоположение

Epsom College (Епсъм Колидж) е престижно учебно заведение с богата история. Основано под патронажа на кралица Виктория, училището се простира върху 32 хектара в живописна местност (в графство Съри), на 30 минути от Лондон, и предлага отлични условия на своите възпитаници.

За училището

В Epsom College особено много се гордеят с академичната си програма. Всяка година възпитаниците на училището продължават образованието си в Oxford, Cambridge, King’s College London, Imperial College и UCL. По традиция голяма част от тях избират да следват медицина.

Настаняване

Децата са настанени в стаи с 2 или 3 легла в седемте общежития на колежа, които отговарят на всички международни стандарти. Всяка от сградите разполага със собствена библиотека, зала за отдих и развлечения, и компютърна зала.

Спорт и развлечения

В свободното време децата ползват спортната база: закрит плувен басейн, фитнес зала, тенис кортове, игрища за ръгби, лека атлетика, стрелба, поло и участват в дейността клубове по изобразително изкуство, театрални умения, музика и IT. Организират се екскурзии до Лондон, Бат, Оксфорд, Кеймридж, а през зимата и до ски курорти.

Изисквания за прием

Кандидатите представят академична справка за последните две години и препоръка от преподавател. Полагат се изпити по английски и математика.

Име*
Фамилия*
Град
Телефон*
Имейл*
Съобщение
Политика лични данни*  
Възраст*
   
 Help
Ако нямате навършени 16 години, моля, задължително въвеждайте данните на родител/ настойник