Bellerbys College Cambridge

Кеймбридж, Великобритания

Възраст на учениците:
13 -18г.

Годишна такса:
GBP 29 040 - 36 960

Образователни програми:
A Level, 1 Year GCSE programme, Engineering Foundation and Science & Pharmacy Foundation
Запитване

Местоположение

 
Кеймбридж - на 80 км от Лондон, е университетски град с дългогодишна акадмична история. Bellerbys College Cambridge е добър избор за чуждестранни ученици с интерес към технологии и иновации, защото колежът поддържа връзка с местни научни и инженерни сдружения.


За училището

 
Сградата на Bellerbys College Cambridge се намира срещу красивата ботаническа градина на града, близо до спирки на градския транспорт и на 5 минути пеша от центъра. В колежа се организират курсове специално за интернационални ученици – една година GCSE programme за специализация в A Level. Освен прием в най-добрите университети във Великобритания, A Level осигурява и широк избор на предмети в области като математика, психология и др. Възможностите Engineering Foundation и Science & Pharmacy Foundation courses  за чуждестранни студенти във Великобритания също са многобройни.

Настаняване

 
Учениците могат да изберат дали да бъдат настанени в общежитие с международна среда или в приемни семейства, споделяйки заниманията на семейството. И в двата варианта предлаганите условия са с висок стандарт. Стаите в общежитието могат да бъдат единични, студия или апартаменти. Училището предлага столова и общи стаи по интереси.


Спорт и развлечения


Спортните занимания са в областта на футбола, баскетбола, плуване, йога и др. Организират се екскурзии и посещения на забележителности и музеи. Възпитаниците на Bellerbys College Cambridge могат да се присъединяват към различни клубове по интереси и да участват в училищното списание.


Изисквания и прием


Апликационна форма и академична справка от предишното училище. За обучение по изкуство и дизайн се изисква портфолио.

Име*
Фамилия*
Град
Телефон*
Имейл*
Съобщение
Политика лични данни*  
Възраст*
   
 Help
Ако нямате навършени 14 години, моля, задължително въвеждайте данните на родител/ настойник