Amadeus International School

Виена, Австрия

Възраст на учениците:
11-18 год.

Годишна такса:
€ 42,000 - 44, 000

Образователни програми:
International Baccalaureate Diploma (IB).
Запитване

Местоположение

AMADEUS International School Vienna е разположено в спокоен квартал сред красив парк, само на 40 минути от летището и на 10 минути от центъра на града с обществен транспорт. Културната столица на Европа привлича и със своята история, и с множество забележителности, една от които е Виенската държавна опера. Световноизвестна, с величествени спектакли и концерти – сякаш ни подсказва, че Виена е мястото на AMADEUS International School.

За училището

Amadeus International School е сравнително младо международно училище със сериозни амбиции за своите възпитаници. Събира таланти в музиката и съчетава образованието по изкуства с академични науки. Образователната програма е изградена от проекти и вдъхновява учениците да развиват своите собствени идеи. Училището издава световно призната диплома за средно образование. Обучението е на английски език, но задължително се изучава и немски. Предлага се допълнителна езикова подготовка и по двата езика. AMADEUS International School Vienna е част от красив исторически архитектурен комплекс, с модерни класни стаи, библиотека, спортни съоръжения и кафетерия.

Настаняване

Училището и общежитието се помещават в уникална сграда. Момичетата и момчетата се настаняват в отделни крила, в двойни стаи със самостоятелен санитарен възел. В стаята си всеки ученик разполага със собствен работен кът и достъп до WiFi Internet.

Спорт и развлечения

Голeмият училищен парк е подходящ за спортни дейности и игри, съчетано с плуване и боулинг. През уикендите и ваканциите на учениците се предлагат екскурзии и различни занимания: посещения на кино, концерти и музеи, на Виенския Пратер и увеселителния парк с известното Виенско колело, двореца Шонбрун, апартамента на Моцарт и др.

Изисквания за прием

Академична справка за последните две години, аудио/видеокасета или линк към box.net, dropbox.com или YouTube с видео на скорошно музикално изпълнение на кандидата. Ако в училището има свободни места, се приемат и кандидати без предварителен опит в сферата на сценичните изкуства.

 

Име*
Фамилия*
Град
Телефон*
Имейл*
Съобщение
Политика лични данни*  
Възраст*
   
 Help
Ако нямате навършени 14 години, моля, задължително въвеждайте данните на родител/ настойник