Caxton College

Валенсия, Испания

Възраст на учениците:
11-18 год.

Годишна такса:
EUR 19 035 - EUR 27 928

Образователни програми:
GCSE, (I)GCSE, AS Level, A-Level,
Запитване

Местоположение

Caxton College с площ от 42 декара е разположен в град Пузол, на 20 км от третия по големина град в Испания – Валенсия, и на 3 км от плажовете на средиземноморското крайбрежие на Испания. Регионът се радва на над 300 слънчеви дни в годината и прекрасен мек климат.

За училището

Научете два езика, открийте две култури – това е мотото на Caxton College. Основан e през 1987 г., с 80% учители британци, следва британската система и дава възможност на учениците си да овладеят английски и испански език. Caxton College е сред най-добрите частни колежи в Испания и привлича ученици от много националности, включително от САЩ, Бразилия, Русия, Германия, Великобритания, Южна Корея, Япония и др.

Настаняване

Възпитаниците на Caxton College се настаняват във внимателно подбрани приемни семейства. Това спомага децата напълно да се потопят в обстановката, да практикуват езика и да научат повече за испанските обичаи. Храненето е в столова в самото училище.

Спорт и развлечения

Училището разполага с открит плувен басейн, кортове за тенис и падел, баскетболно и футболно игрище, напълно оборудван фитнес център. Сред извънкласните занимания в Caxton College са тренировки по джудо, карате, ръгби, волейбол, балет, модерни танци, както и арт занимания - композиране, актьорско майсторство, шах, готварство и изучаване на китайски и френски език. Благоприятните климатични условия позволяват също конна езда, голф и ветроходство извън базата на колежа.

Изисквания за прием

От кандидатите се изисква да положат академичния приемен изпит на колежа, да представят академична справка за предходните 2 години и препоръка от преподавател. Има и задължително интервю с директора на колежа и училищния психолог.

 

Име*
Фамилия*
Град
Телефон*
Имейл*
Съобщение
Политика лични данни*  
Възраст*
   
 Help
Ако нямате навършени 14 години, моля, задължително въвеждайте данните на родител/ настойник