The Royal School Wolverhampton

Уолвърхемптън, Великобритания

Възраст на учениците:
11-18 год.

Годишна такса:
£11,150

Образователни програми:
GCSE, A Level
Запитване

Местоположение

 
The Royal Wolverhampton School е в приятен жилищен район в покрайнините на Уолвърхемптън, Уест Мидландс, на 30 км североизточно от Бирмингам. Градът е индустриален и търговски център с около 200 000 жители.

За училището

 
Училището е основано през 1850 г. и съчетава традиции със съвременни удобства. Обучава приблизително 350 момичета и момчета във фамилна атмосфера, в която учителите лично познават всяко дете. Построен е чисто нов спортен комплекс с плувен басейн с вложения GBP 2.2 милиона, нов център за учениците от гимназиалния курс, интернет кафене и осветено игрище с изкуствена трева.

Настаняване

 
Учениците сe настаняват според възрастта им в отделни общежития за момичета и момчета. 70% от тях са в самостоятелни стаи, а останалите са в стаи за двама или трима. На разположение са кухненски боксове.

Спорт и развлечения

 
Спортът е изключително важна част от възпитанието на децатa. Възможностите са: бадминтон, баскетбол, гимнастика, крикет, лека атлетика, нетбол, плуване, раундърс, стрелба, тенис, фехтовка, фитнес, футбол и хокей. Провеждат се обучения на музикален инструмент и театрални постановки. Клубовете по интереси са изкуство, компютри, готварство, танци, дизайн и технологии, актьорско майсторство, електроника, първа помощ, фотография. Организират се екскурзии до Барселона и Париж и кратки ски ваканции в Европа.

Изисквания за прием

Приемен тест по математика и английски език на самото училище, формуляр за кандидатстване, академична справка.

Име*
Фамилия*
Град
Телефон*
Имейл*
Съобщение
Политика лични данни*  
Възраст*
   
 Help
Ако нямате навършени 14 години, моля, задължително въвеждайте данните на родител/ настойник