Stover School

Стоувър, Великобритания

Възраст на учениците:
11-18 год.

Годишна такса:
GBP 25 551 - 26 076

Образователни програми:
едногодишна и двугодишна GCSE програма, A Level
Запитване

Местоположение


Нютън Абът е град в Югозападна Англия – на няколко километра от море, в подножието на националния парк Дартмур и в сърцето на графство Девън.

За училището

Stover е едно от водещите училища в Югозападна Англия - с изключителни GCSE и A-level резултати. Наред с тях има постижения и в областта на спорта и музиката. Преподавателите полагат старание и за усвояването на важни житейски умения като увереност, уважение към другите и грижи за общността.  

Настаняване

Настаняването е в единични и двойни стаи. Всяка къща разполага с обща стая за почивка. По-големите ученици надзирават по-малките и влизат в ролята на техни наставници. 

Спорт и развлечения

В училището има възможност за голф, плуване, ветроходство, колоездене, тенис, баскетбол, футбол и др. Училищните отбори се състезават на местно, регионално и национално ниво. Извън класната стая учениците могат да изберат да се включат в занимания в зависимост от техните интереси и таланти – танци, изобразително изкуство, готварство, кино и др. Организират се посещения на театрални постановки, музеи, кино, спортни състезания, зоологическа градина и др. 

Изисквания и прием

Академична справка от последните 2 години на обучение и апликационна форма. Провеждат се тестове по английски език и математика и интервю в Skype. 

Име*
Фамилия*
Град
Телефон*
Имейл*
Съобщение
Политика лични данни*  
Възраст*
   
 Help
Ако нямате навършени 14 години, моля, задължително въвеждайте данните на родител/ настойник