LVS Ascot

Детайли

Място: LVS Ascot
Годишна такса GBP 31 775 - 37 620
Образователни програми GCSE, A Level
Възраст на учениците 7-18 год.

Местоположение

Училището е разположено в град Аскот, известен с ежегодно провеждащите се престижни конни състезания, привличащи представители на висшето общество от цял свят.

За училището

LVS Ascot много се гордее с факта, че НВ Кралицата на Великобритания е патрон на учебното заведение. В LVS Ascot всяко дете се насърчава да разгърне своя потенциал и да се превърне в учтива и уверена личност, като се предлагат различни възможности в условията на една безопасна и стимулираща учебна среда. Базата на училището заема 26 акра и разполага с 8 научни лаборатории, великолепен театър, закрит басейн, спортна зала и танцово студио, 4 общежития и медицински център. Студиото по изкуства предоставя превъзходни съоръжения за театър и музика, а гимназиалния център осигурява отлични съоръжения за обучение на учениците от A-Level програмата.

Учебни Програми

Училището предлага широка академична програма, изградена въз основата н изискванията на британската учебна система, но и допълнителни дисциплини за GCSE и A Level, с цел да се отговори на индивидуалните нужди на всеки ученик. Гимназиалната програма предлага учебни предмети, които съответстват на силните страни на учениците и ги подготвят за прием в университет.

Настаняване

Част от учениците се настаняват спрямо пол и възраст в единични спални помещения, но повечето от тях са в стаи с до 6 деца. Училището разполага с обща столова и медицински център.

Спорт и развлечения

Спорт: баскетбол, бойни изкуства, голф, кану, конна езда, крикет, кънки, лека атлетика, нетбол, плуване, ръгби, скуош, катерене, тенис, фитнес, футбол и хокей. Клубове: актьорско майсторство, балет, бенд, езда, информационни технологии, керамика, ориентиране, публично говорене, първа помощ, риболов, ски, филми, фотография, хор и шах.

Изисквания за прием

От кандидатите се изисква да положат тест на самото училище и да предоставят академична справка.

 

Често задавани въпроси

Как да избера къде да уча?
Каква е минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение в чужбина? В повечето пансионни училища минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение е навършени 11 години.
Каква е минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение в чужбина?
Пансионно обучеие в чужбина може да се започне от 6 годишна възраст.
Как да намеря повече информация за програмите?
В повечето пансионни училища минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение е навършени 11 години.
Има ли изисквания спрямо нивото, на което се владее съответния чужд език?
Някои бординг училища предлагат подготвителни програми с цел повишаване на езиковото ниво на кандидата. Нивото на владеене на чужд език се проверява от специално изготвен за това тест от самото училище. Изискване за повечето бординг училища е нивото да е над средното.
При кандидатстване в пансионно училище полага ли се приемен изпит?
В общия случай пансионните училища изискват да проведат интервю с кандидата, което е по Skype или на живо. Държат на полагането на изпит по съответния чужд език и изпит и по предмет, който най-често е по математика.
Къде се провеждат приемните изпити за кандидатстване?
Тези изпити се провеждат в офисите на агенция „Скай Лайнс“.
Какво влиза в таксите за пансионните училища и на каква сума възлизат те?
Най-често в таксите са включени обучението и настаняването на младежа, извънкласните дейности и екскурзиите. Те са строго индивидуални за всяко конкретно училище.
Кога започва учебната година в университета и на колко срока е разделена?
Най-често учебната година стартира началото на септември. Тя е разделена на три срока.

Искате повече информация?

Попълнете формата и ние ще се свържем с вас за повече информация

Изпрати запитване

Ако нямате навършени 14 години, моля, задължително въвеждайте данните на родител/ настойник
Възраст*
   
Име*
Фамилия*
Град
Телефон*
Имейл*
Съобщение
Политика лични данни*  
add users