Kings College London

Детайли

Място: Лондон, Великобритания
Годишна такса определя се според програмата на обучение и типа настаняване
Образователни програми GCSE; A-Level; Foundation
Възраст на учениците 14-19 год.

Местоположение


Столицата на Великобритания е един от най-интересните и космополитни градове в света. Известните му забележителности като Бъкингамския дворец, крепостта Тауър, сградата на парламента, Биг Бен, площада Трафалгар, музеят на Мадам Тюсо, културните развлечения и отличните условия за пазаруване го правят изключително подходяща дестинация за обучение. Kings London е разположен в безопасно и красиво предградие - само на 20 минути от централен Лондон.

За училището


Kings London е второто училище на образователния консорциум Kings College, основан през 1966 г. в Бекенхам. Класните стаи са просторни и модерно оборудвани. Изграден е компютърен учебен център, библиотека, научна лаборатория и арт студио. Основните учебни сгради на колежа са свързани с топла връзка с училищната кафетерия и прекрасен изглед към градината.


Учебни програми


Kings London предлага следните академични програми: GCSE, A- Level, Extended A-Level, Extended Foundation и Advanced Foundation.

Настаняване

Kings Bournemouth предлага настаняване на полупансион при подбрани приемни семейства в близост до училището. Стаите са самостоятелни, с приятна домашна обстановка.

Спорт и развлечения

Прекрасната градина в двора на училището е подходяща за разходки, почивка и игри. Срещу сградата на колежа са библиотеката и спортната зала.

Изисквания и прием

Академична справка с високи резултати. Сертификат за владеене на английски език с резултати IELTS 4.5 - за GCSE, IELTS 5.5 - за A-Level, 4.5–5.5 - за Foundation програма. Учениците полагат тест по английски език в офиса на Скай Лайнс и след успешно представяне преминават през Skype интервю.
 

Често задавани въпроси

Как да избера къде да уча?
Каква е минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение в чужбина? В повечето пансионни училища минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение е навършени 11 години.
Каква е минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение в чужбина?
Пансионно обучеие в чужбина може да се започне от 6 годишна възраст.
Как да намеря повече информация за програмите?
В повечето пансионни училища минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение е навършени 11 години.
Има ли изисквания спрямо нивото, на което се владее съответния чужд език?
Някои бординг училища предлагат подготвителни програми с цел повишаване на езиковото ниво на кандидата. Нивото на владеене на чужд език се проверява от специално изготвен за това тест от самото училище. Изискване за повечето бординг училища е нивото да е над средното.
При кандидатстване в пансионно училище полага ли се приемен изпит?
В общия случай пансионните училища изискват да проведат интервю с кандидата, което е по Skype или на живо. Държат на полагането на изпит по съответния чужд език и изпит и по предмет, който най-често е по математика.
Къде се провеждат приемните изпити за кандидатстване?
Тези изпити се провеждат в офисите на агенция „Скай Лайнс“.
Какво влиза в таксите за пансионните училища и на каква сума възлизат те?
Най-често в таксите са включени обучението и настаняването на младежа, извънкласните дейности и екскурзиите. Те са строго индивидуални за всяко конкретно училище.
Кога започва учебната година в университета и на колко срока е разделена?
Най-често учебната година стартира началото на септември. Тя е разделена на три срока.

Искате повече информация?

Попълнете формата и ние ще се свържем с вас за повече информация

Изпрати запитване

Ако нямате навършени 14 години, моля, задължително въвеждайте данните на родител/ настойник
Възраст*
   
Име*
Фамилия*
Град
Телефон*
Имейл*
Съобщение
Политика лични данни*  
add users