Chelsea Independent College

Лондон, Великобритания

Възраст на учениците:
14-19 год.

Годишна такса:
GBP 36 750 – 49 005

Образователни програми:
1 year GCSE, 2 year GCSE, Pre-A level, A Level
Запитване

Местоположение

 
Chelsea Independent College е разположен в известния квартал на Лондон - Челси. През VII век прозвището на Челси е Селото с дворците, а днес е сред престижните и безопасни зони в централната част на града, в която живеят едни от най-успешните професионалисти от цял свят.


За училището

 
Chelsea Independent College е от водещите Sixth Form Colleges в Лондон. Специализиран е в предоставянето на широка гама от учебни предмети за A Level и GCSE курсове. Предлага също подготвителна програма за кандидатстване с медицина. Интеграцията на чуждестранните ученици е посредством специална buddy система и персонално внимание в класове до седем души. Голяма част от възпитаниците на Chelsea Independent College продължават обучение във водещи университети.


Настаняване

 
Chelsea Independent College притежава първокласно общежитие с единични и двойни студиа и е разположено само на 10 минути с автобус от колежа. Стаите се почистват редовно и се предлагат перални услуги. Към общежитието има малък супермаркет, кафене и ресторант.


Спорт и развлечения

 
Повечето спортни събития се организират от ученическия съвет. Най-популярните спортове в Chelsea College са футбол, тенис, бадмингтон, плуване и баскетбол. Организират се и екскурзии до Париж, Барселона, Мадрид и др.


Изисквания за прием


За GCSE програма се изисква IELTS 5.0, а за A-Level - IELTS 5.5. Тези, които не са положили IELTS, могат да направят теста по английски език в самия колеж. Всеки кандидат за прием трябва успешно да премине и интервю с директора на колежа.

Име*
Фамилия*
Град
Телефон*
Имейл*
Съобщение
Политика лични данни*  
Възраст*
   
 Help
Ако нямате навършени 14 години, моля, задължително въвеждайте данните на родител/ настойник