CATS College London

Лондон, Великобритания

Възраст на учениците:
15-19 год.

Годишна такса:
GBP 38 520 - 49 680

Образователни програми:
Pre-Programme, A level, University Foundation, Academic English
Запитване

Местоположение

Лондон е безспорен лидер сред столиците, предлагащи качествено средно образование. CATS College London се намира в Bloomsbury – тих и спокоен централен квартал със силно университетско присъствие. London School of Economics и University College London са разположени съвсем близо до базата на CATS College London. Има възможности за посещение на множество театри, музеи, галерии и Лондонското сити. 

За училището

CATS College London заема централно местоположение сред най-известните културни средища във Великобритания. Предлага на учениците сериозна академична среда за обучение и широк кръг от предмети и програми. Учебните предмети покриват пълния спектър от бизнес, икономика, математика, естествени науки, хуманитарни науки, чужди езици и изкуства. Програмите са от GCSE до двугодишни A level и Medics Programme, или едногодишни - подготвителна година и академична година в чужбина. Специалните съоръжения на колежа за подготовка по английски език позволяват на учениците да подобрят уменията си по английски език преди или по време на своето обучение.

Настаняване

Малко са колежите в централен Лондон, които могат да се похвалят със същия висок стандарт на условията и удобства при настаняване и изхранване, каквито предлага CATS College London. Общежитието е на 5-10 мин пеша от колежа. Стаите са напълно обзаведени и със собствен санитарен възел.

Спорт и развлечения

Предлага се широка гама от спортни игри, класове по актьорско майсторство и музика, провеждат се дискусии, екскурзии и културни прояви. Извънкласните дейности развиват у децата умения за работа в екип, лидерски качества и мотивация.

Изисквания и прием

Изискванията варират в зависимост от програмата. Приемът за различните програми започва от 15-годишна възраст. От учениците се изисква да имат добри резултати от предходното училище.

 

Име*
Фамилия*
Град
Телефон*
Имейл*
Съобщение
Политика лични данни*  
Възраст*
   
 Help
Ако нямате навършени 14 години, моля, задължително въвеждайте данните на родител/ настойник