Caterham School

Кейтъръм, Англия

Възраст на учениците:
11-18 год.

Годишна такса:
GBP 36 795 - GBP 38 760

Образователни програми:
GCSE, A Level
Запитване

Местоположение


Кейтърхам е разположен сред прекрасна зелена долина в близост до южните предградия на Лондон. Красивата природа и спокойствието в района напомнят провинциална Англия.


За училището


Caterham School е основано през 1811 г. Репутацията му на учебно заведение с традиции и първокласно образование е запазена и днес. Училището е разположено на 1.5 км от градчето Кейтърхам, простира се на площ от 330 декара и се гордее с отлична база за обучение и отдих.


Учебни програми


Caterham School приема ученици на възраст над 11 години. От чуждестранните ученици се изисква да са положили изпити по математика и английски език. Програмите в училището са GCSE и А Level. По време на обучението си децата могат да избират да запишат втори чужд език - от френски, немски, испански, латински или гръцки език.


Настаняване


По-големите ученици се настаняват в самостоятелни или двойни стаи, а по-малките - в големи стаи с 4-5 легла. Момичетата и момчетата са настанени в отделни общежития. Сградите разполагат с общи помещения с маси за билярд, тенис на маса, компютърна зала, телевизори, видео и телефони.

Спорт и развлечения


Учениците на Caterham School имат възможност да участват в отборите по ръгби, хокей, крикет, нетбол, лакрос, тенис, плуване, лека атлетика, скуош, бадминтон, конна езда, таекуон-до и др., както и да се запишат в един от 36-те клуба по интереси (сред които шах, керамика, дебати и танци). В училището има формирани около 20 музикални групи, предлагат се курсове по актьорско майсторство и кръжоци по дизайн, грънчарство, текстил и фотография.


Изисквания за прием


Отлични резултати от последните 2 или 3 години от обучението. Добри резултати на специализираните изпити на Caterham School по английски език и математика.
 

Име*
Фамилия*
Град
Телефон*
Имейл*
Съобщение
Политика лични данни*  
Възраст*
   
 Help
Ако нямате навършени 14 години, моля, задължително въвеждайте данните на родител/ настойник