Buckswood School

Гестлинг, Източен Съсекс, Великобритания

Възраст на учениците:
10-19 год.

Годишна такса:
GBP 29 700

Образователни програми:
1 year IGCSE, 2 year GCSE, Pre-A level course, A Level, IB Diploma, Foundation Courses
Запитване

Местоположение

 
Базата на пансионното училище се помещава в древно имение от 17-и век в близост до английския крайморски град Хейстингс, в югоизточната част на страната.

За училището

 
Buckswood School е известно международно училище с приблизително 490 ученици от общо 40 националности на възраст от 10 до 19 години. От тях 320 са на пансион, а останалите са от британски произход и посещават само дневните занимания. Мотото „Ние ви подготвяме за живота“ заедно с ценностите на Buckswood School го правят предпочитано и от ученици, и от родители.


Учебни програми


В училището има възможност да се изучават разнообразни предмети в програмите GSCE и A level. Предлагат се курсове по интензивен английски, foundation courses, летни курсове, long and short term boarding.


Настаняване

 
Настаняването е на пълен пансион в двойни стаи с деца от различни националности. Условията са приятни, атмосферата е уютна, много близка до семейната. Момчета и момичета се настаняват в отделни сгради.


Спорт и развлечения

 
В рамките на собствената си база Buckswood School разполага със закрит басейн, площадка за баскетбол, закрито футболно игрище, голф игрище, открито игрище за крикет и ръгби. На учениците се предоставя също възможност за стрелба с лък и каране на бъги. Към училището има и действаща конюшня с уроци по конна езда и поло. През 2009 г. е открит напълно нов арт център и кино зала.


Изисквания и прием


Входен тест по английски език и академична справка от настоящото училище.

Име*
Фамилия*
Град
Телефон*
Имейл*
Съобщение
Политика лични данни*  
Възраст*
   
 Help
Ако нямате навършени 14 години, моля, задължително въвеждайте данните на родител/ настойник