Adcote School

Шрусбъри, Великобритания

Възраст на учениците:
11-18 г.

Годишна такса:
£ 36 000 - £ 38 100

Образователни програми:
GCSE, ALevel
Запитване

Местоположение

 
Adcote School е в селцето Литъл Нес -  родното място на Чарлз Дарвин, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания.


За училището

 
Adcote School е единственото частно учебно заведение само за момичета на възраст 11-18 години в графство Шропшир. Основано е през 1907 г. и се посещава от около 200 ученици, комбинира малки класове и множество извънкласни дейности. Атмосферата в училището е спокойна, осигурена е безопасност, добра грижа и дисциплина. През последните пет години Adcote School неизменно е в класациите за най-високи резултати на A Level в цяла Англия.


Настаняване

 
Adcote School се намира във великолепна сграда, заобиколена от 30 акра красиво озеленен парк. Изграден е нов учебен център и пансион, а в класните стаи са въведени най-съвременните технологии, които се използват в помощ на учебния процес.


Спорт и развлечения

 
Спортът заема важна част от учебната програма с разнообразни предложения - нетбол, лека атлетика, стрелба с лък, голф, бадминтон, гребане, джиу-джицу, конна езда, тенис и плуване. Adcote е също едно от водещите училища за гимнастика в региона. Момичетата могат да изучават музика, танци и театър и да пеят в училищния хор.


Изисквания за прием


Академична справка от последните две години и интервю.

Име*
Фамилия*
Град
Телефон*
Имейл*
Съобщение
Политика лични данни*  
Възраст*
   
 Help
Ако нямате навършени 14 години, моля, задължително въвеждайте данните на родител/ настойник