Saint Denis International School

Лош, Франция

Възраст на учениците:
11-19 год.

Годишна такса:
EUR 16 235 - EUR 25 560

Образователни програми:
French Baccalaureate
Запитване

Местоположение

Градчето Лош е някогашната резиденция на френските крале. Популярно е с историческите си забележителности - крепостта, в която през 1429 г. Жана д’Арк убеждава Шарл VII да се коронова за крал на Франция. 52-метровата кула Сент Антоан - красив шедьовър на ренесансовата архитектура, е друг известен паметник на културата в града от 1534 г.

За училището

Saint Denis International School е пансионно международно училище със 150-годишна история. Обучава деца от предучилищна до гимназиална възраст. Разполага с класни стаи, оборудвани със съвременна аудиовизуална техника, езикова лаборатория, конферентна и компютърна зала, арт студия, спортни игрища за футбол и баскетбол, плувен басейн, мултимедиен център, сателитна телевизия и др.

Настаняване

Училището предлага на своите ученици два типа настаняване на пълен пансион - в семейство или в общежитие, в стаи с 2-4 легла.

Спорт и развлечения

Спортът е важна част от възпитанието на децата в Saint Denis International School и те имат възможност да се възползват както от спортните съоръжения в базата на училището, така и от тези на кметството на града. Могат да избират между футбол, баскетбол, ръгби, карате и художествена гимнастика. Към училището има и арт кръжоци, организират се групови посещения на замъци и други забележителности в околността.

Изисквания за прием

Академична справка от последните две години и тест по френски език.

 

Име*
Фамилия*
Град
Телефон*
Имейл*
Съобщение
Политика лични данни*  
Възраст*
   
 Help
Ако нямате навършени 14 години, моля, задължително въвеждайте данните на родител/ настойник