Tettenhall College

Тетенхол, Великобритания

Възраст на учениците:
9-18 год.

Годишна такса:
GBP 29 370 - 31 599

Образователни програми:
GCSE, IGCSE, A Level
Запитване

Местоположение

 
Tettenhall College е разположен в област Мидландс, Централна Англия, само на 40 минути разстояние от летище Бирмингам. Сградите на училището са обградени от 33 акра гори и обширни поляни – част от красивата гориста местност на селището Тетенхол.

За училището

 
Tettenhall College е частно учебно заведение с първокачествено образование за момчета и момичета на възраст от 2 до 18 години. Резултатите на финалните изпити са доста по-високи от средното ниво за страната. Родителите са включени в процеса на обучение и имат възможност заедно с учителите да следят прогреса на подрастващите.

Настаняване

 
Настаняването е в две главни къщи/общежития – отделни за момичета и момчета, модерно оборудвани и подновени, с общо помещение, места за отдих, кухня и много други удобства за учениците.

Спорт и развлечения

 
Tettenhall College предоставя широка гама от извънкласни дейности и спортове - лека атлетика, крикет, футбол, хокей, нетбол, ръгби, плуване, тенис и волейбол. Работят клубове по интереси - клуб по шах, готварство, хорово пеене, изобразително изкуство, драма и др.

Изисквания за прием

Академична справка от последните 2 години на обучение, препоръка от преподавател, регистрационна форма, изпити по английски език и математика, интервю в Skype.

Име*
Фамилия*
Град
Телефон*
Имейл*
Съобщение
Политика лични данни*  
Възраст*
   
 Help
Ако нямате навършени 14 години, моля, задължително въвеждайте данните на родител/ настойник