St Edmund's School Canterbury

Детайли

Място: Кентърбъри, Великобритания
Годишна такса GBP 27 933 - 36 681
Образователни програми GCSE/ IGCSE, A Level
Възраст на учениците 13-18 год.

Местоположение

 
Кентърбъри е едно живописно и красиво градче на около стотина километра от Лондон, с многовековна история още от Средновековието. Обявен е за богато културно наследство и е под защитата на ЮНЕСКО.

За училището

 
St Edmund’s School Canterbury е само на няколко минути пеша от историческия център на Кентърбъри. Училището се грижи не само за израстването на децата и тяхната отлична академична подготовка, но се стреми и да развие социалните им умения и заложби. Актьорът Орландо Блум е един от многото успели възпитаници на Сейнт Едмъндс.

Учебни Програми

 
Вече 110 години St Edmund’s School Canterbury предлага качествено образование в историческата атмосфера на Кентърбъри. Учениците могат да избират предмети в сферата на науките, хуманитарните дисциплини, творчески и практически насочените дисциплини, включително икономика и политика. Сред най-популярните са: биология, история, фотография, математика и театрални науки.

Настаняване

 
St Edmund’s предлага отлични условия за спорт, а в свободното време - голям набор от възможности – академични и приключенски клубове, както и редица разнообразни занимания през уикенда – екскурзии, социални събития и др.

Спорт и развлечения

 
Училището е с отлични условия за спорт и развлечения в свободно време - практикуване на различни спортове, участие в някой от многобройните клубове по интереси. Пред уикенда се организират екскурзии и посещения до интересни туристически забележителности, театрални постановки, мюзикъли и др.

Изисквания за прием

Навършени 11 години, академична справка от последните 2 години, както и полагане на изпити по английски език и математика.

Често задавани въпроси

Как да избера къде да уча?
Каква е минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение в чужбина? В повечето пансионни училища минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение е навършени 11 години.
Каква е минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение в чужбина?
Students who complete the program will earn a Master of Computer Science degree - the exact same Master of Computer Science degree.
Как да намеря повече информация за програмите?
В повечето пансионни училища минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение е навършени 11 години.
Има ли изисквания спрямо нивото, на което се владее съответния чужд език?
Някои бординг училища предлагат подготвителни програми с цел повишаване на езиковото ниво на кандидата. Нивото на владеене на чужд език се проверява от специално изготвен за това тест от самото училище. Изискване за повечето бординг училища е нивото да е над средното.
При кандидатстване в пансионно училище полага ли се приемен изпит?
В общия случай пансионните училища изискват да проведат интервю с кандидата, което е по Skype или на живо. Държат на полагането на изпит по съответния чужд език и изпит и по предмет, който най-често е по математика.
Къде се провеждат приемните изпити за кандидатстване?
Тези изпити се провеждат в офисите на агенция „Скай Лайнс“.
Какво влиза в таксите за пансионните училища и на каква сума възлизат те?
Най-често в таксите са включени обучението и настаняването на младежа, извънкласните дейности и екскурзиите. Те са строго индивидуални за всяко конкретно училище.
Кога започва учебната година в университета и на колко срока е разделена?
Най-често учебната година стартира началото на септември. Тя е разделена на три срока.

Искате повече информация?

Попълнете формата и ние ще се свържем с вас за повече информация

Изпрати запитване

Ако нямате навършени 14 години, моля, задължително въвеждайте данните на родител/ настойник
Възраст*
   
Име*
Фамилия*
Град
Телефон*
Имейл*
Съобщение
Политика лични данни*  

Пишете ни тук

Оставете ни съобщение и ние ще се свържем с Вас.