St Edmund's School Canterbury

Кентърбъри, Великобритания

Възраст на учениците:
13-18 год.

Годишна такса:
GBP 24 327 - 33 303

Образователни програми:
GCSE, A Level
Запитване

Местоположение

 
Кентърбъри е едно живописно и красиво градче на около стотина километра от Лондон, с многовековна история още от Средновековието. Обявен е за богато културно наследство и е под защитата на ЮНЕСКО.

За училището

 
St Edmund’s School Canterbury е само на няколко минути пеша от историческия център на Кентърбъри. Училището се грижи не само за израстването на децата и тяхната отлична академична подготовка, но се стреми и да развие социалните им умения и заложби. Актьорът Орландо Блум е един от многото успели възпитаници на Сейнт Едмъндс.

Учебни Програми

 
Вече 110 години St Edmund’s School Canterbury предлага качествено образование в историческата атмосфера на Кентърбъри. Учениците могат да избират предмети в сферата на науките, хуманитарните дисциплини, творчески и практически насочените дисциплини, включително икономика и политика. Сред най-популярните са: биология, история, фотография, математика и театрални науки.

Настаняване

 
St Edmund’s предлага отлични условия за спорт, а в свободното време - голям набор от възможности – академични и приключенски клубове, както и редица разнообразни занимания през уикенда – екскурзии, социални събития и др.

Спорт и развлечения

 
Училището е с отлични условия за спорт и развлечения в свободно време - практикуване на различни спортове, участие в някой от многобройните клубове по интереси. Пред уикенда се организират екскурзии и посещения до интересни туристически забележителности, театрални постановки, мюзикъли и др.

Изисквания за прием

Навършени 11 години, академична справка от последните 2 години, както и полагане на изпити по английски език и математика.

Име*
Фамилия*
Град
Телефон*
Имейл*
Съобщение
Политика лични данни*  
Възраст*
   
 Help
Ако нямате навършени 14 години, моля, задължително въвеждайте данните на родител/ настойник