Plymouth College

Плимут, Великобритания

Възраст на учениците:
11-18 год.

Годишна такса:
GBP 26 775 - GBP 30 675

Образователни програми:
GCSE, A Level, International Baccalaureate
Запитване

Местоположение


Plymouth College е разположен в оживения морски град Плимут, в графство Девън, югоизточната част на Англия, на протока Ла Манш. Плимут е сред най-големите английски пристанища, от което са отплавали мореплавателите Джеймс Кук и Франсис Дрейк, а Чарлз Дарвин е предприел своята околосветска обиколка.

За училището

 
От 1877 г. Plymouth College е сред водещите образователни институции в Югозападна Англия, поддържа своите традиции и в същото време се стреми към подготвяне на младите хора за нуждите и очакванията на един бързо променящ се свят, какъвто е XXI век. Колежът обучава ученици от цял свят и полага усилия да насърчи децата да растат щастливи, уверени и амбициозни.

Настаняване

 
В Plymouth College учениците се възпитават да живеят самостоятелно в дом далеч от дома. Момичетата и момчетата се настаняват в отделни общежития, a помещенията с телевизия, видео, игри и компютри са общи. Храненето e в столова и в кухненски боксове за приготвяне на леки закуски и напитки. Пералните помещения са на разположение за ползване през делничните дни.

Спорт и развлечения

 
Всяко дете се насърчава да развива таланта си в различни спортове - бадминтон, баскетбол, ветроходство, голф, катерене, крикет, лека атлетика, нетбол, плуване, ръгби, стрелба с лък, тенис, фехтовка, футбол и хокей; и клубове по интереси - астрономия, боулинг, електроника, катерене, керамика, кино, конна езда, пързаляне с кънки, рисуване на стъкло, каране на сърф, туризъм, шах и много други.

Изисквания за прием

 
От кандидатите се изисква академична справка от предходното училище и препоръка от преподавател. Задължително се полагат тестове на Plymouth College по английски език и математика.

Име*
Фамилия*
Град
Телефон*
Имейл*
Съобщение
Политика лични данни*  
Възраст*
   
 Help
Ако нямате навършени 14 години, моля, задължително въвеждайте данните на родител/ настойник